Golf VI 1.4TSI gaasipedaal ei reageeri
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf VI 1.4TSI gaasipedaal ei reageeri
Tervist, tegemist on suht uue masinaga 2009 aasta ja 88000 läbisõitnud, käis just alla 100km tagasi ka hoolduses ja enne seda midagi sellist ei olnud. Põhimõtteliselt sõites vahel nagu kaob jõud ära aga korraks ainult, gaasipedaal on normaalasendis ja kaotab jõu ja siis viskab taas normaalseks. Korra oli ka käivitamisel selline jama et läks tööle kuid pedaal ei reageerinud peaaegu üldse viskas pöördeid natuke ja siis langes taas nulli ja suri välja, gaasipedaali põhjas hoides käisid pöörded edasi tagasi 1000-3000 vahel ja suri taaskord välja. Pool tundi hiljem läks veatult käima. Ehk keegi oskab midagi soovitada. Tänan!
- siLc
- Tunnustatud
- Auto: Passat B7 EcoFuel
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 151 korda
Re: Golf VI 1.4TSI gaasipedaal ei reageeri
On võimalus, et gaasipedaali sees olevad pedali asendiandurid jamavad. Aga nagu ikka - kaabel külge ja vaadata mis auto oma tervise kohta kostab.
-
mihkel27
- Huviline
- Tänatud: 5 korda
Veakoodid korjab ka sisse? Ma olen mitmel pistikus olevaid pin-e vahetanud, kuna pin-id pole piisavalt pingul. Oli vist isegi mingi tpi selle kohta.
Diagnostika ja elektritööd. 56052094
Tänud vastajatele, olen ise veits neti abil uurinud ka et jah võib tõesti olla sensori probleem aga kuna just said süüteküünlad vahetatud võib lihtsalt üks neist praak olla, võtan esindusega ühendust ja kui lahendatud saab siis anna kindlasti teada! Senikaua on kõik mõtteterad ikka oodatud !