Mul nimelt selline mure, et passat b6 2,0 diisel, ei puhu salongi sooja nagu peaks. Juhipoolsetest aukudest tuleb soe, kuid kõrvalistuja poolt ainult jahedat. Nagu oleks kirvega keset pikitelge pooleks löödud.
Passat b6 salongisoojendusega probleem.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
ventsik
- Uustulnuk
- Auto: Passatid B5 1,9d ja B6 2,0d.
Passat b6 salongisoojendusega probleem.
Tere.
Mul nimelt selline mure, et passat b6 2,0 diisel, ei puhu salongi sooja nagu peaks. Juhipoolsetest aukudest tuleb soe, kuid kõrvalistuja poolt ainult jahedat. Nagu oleks kirvega keset pikitelge pooleks löödud.
. Kas on võimalus, et mõlemale poolele on oma kraan, kuid üks lihtsalt "külma" peal? Ja kus need asuvad, kui juhuslikult on?
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 82 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Re: Passat b6 salongisoojendusega probleem.
B6 kliima "klappide" teemat arutatud kordades, otsi natuke lisaks, kui huvitad, aga jah, mõlemal pool on oma ja saab vahetada. Parema poole oma asub kindalaeka taga ja vasaku poole oma juhi jalgade üleval. Vahetus pole keeruline, aga jupid ise 100€+/tk.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.