Anomaalia Passat B5 2.8 V6 õlitaseme anduriga

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Anomaalia Passat B5 2.8 V6 õlitaseme anduriga

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

Järgmine elektrooniline anomaalia autoga. Pikemat aega annab mulle kellaplokis errort "Oil sensor workshop". Kuna niikuinii oli plaanis õlivahetus siis eile õlivahetuse käigus võtsin sensori ka küljest ära. Asendussensor oli olemas ning panin selle külge. Prooviks keerasin süüte sisse kuid andis ikkagi errori. Peale seda kiskusin juhtme küljest ning keerasin uuesti süüdet, error kadunud. Panin juhtme külge ning samamoodi error kadunud kuid kuna mootor oli õlist täiesti kuival siis ei andnud ka hoiatust, et peaks õlitaset kontrollima mida ta varem ikka teinud on vähese õli korral. Milles võib viga olla?

Autoks Passat B5 (96-00) 2.8 V6 4motion 142 kw.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
dioksiid
Huviline
Auto: VW Bora 2.8 vr6 4motion

Re: Anomaalia Passat B5 2.8 V6 õlitaseme anduriga

Lugemata postitus Postitas dioksiid »

Kuidas see lahenes? Mul sama probleem.
ardiilves
Huviline
Kontakt:

Ei lahenenudki. Mingil hetkel ma ei mäleta kas läks korda ise või ei, aga igaljuhul probleem oli pidevalt ja kustu läks tuli kui teha kapott lahti ja kinni tagasi panna. Tuleks kontrollida ära kõik juhtmed mootori alt pistikust kuni üles välja ajukarpi ja siis sealt edasi lahata mis viga võib olla. Minul läks mootor vahetusse ja nüüd töötab ilusti :D
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kas see õlitaseme hoiatus ja kapoti lüliti polnud mitte omavahel seotud?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
dioksiid
Huviline
Auto: VW Bora 2.8 vr6 4motion

Lugemata postitus Postitas dioksiid »

ardiilves kirjutas:Ei lahenenudki. Mingil hetkel ma ei mäleta kas läks korda ise või ei, aga igaljuhul probleem oli pidevalt ja kustu läks tuli kui teha kapott lahti ja kinni tagasi panna. Tuleks kontrollida ära kõik juhtmed mootori alt pistikust kuni üles välja ajukarpi ja siis sealt edasi lahata mis viga võib olla. Minul läks mootor vahetusse ja nüüd töötab ilusti :D
Selge, tuleb uus mootor muretseda :D :thumbup:
Mul õlivahetus nagunii lähimal ajal plaanis, siis saab lähemalt uurida pistikut ja juhtmeid. Kui õlitase on normis siis mingit ohtu auto heaolule see error vast ei kujuta? Jube tüütu on see piiks igal käivitusel.
ardiilves
Huviline
Kontakt:

Kapoti andur ja õlitaseme andur jep seotud omavahel väidetavalt. Ei kujuta see error jah muud ei midagi kui hoiatust sinule enesele. Pannakse ka mingeid takisteid vahele, et see error ära kaoks.
Vasta

Mine “Elektroonika”