Otsene rehvirõhu kontroll
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Otsene rehvirõhu kontroll
Tervist!
Mure siis järgmine. Sai interneti avrustest muretsetud autole otsene rehvirõhu kontroller kõigi andurite ja kolaga(Kontroller: 3AA907273H ,Sensor: 3AA907275F, Ventils: 4D0601361, Bracket: 3AA907538). Paigaldasin kõik nii nagu instruktsioonis ette näidatud aga seade ei toimi, kuna kontroller on kodeerimata. Auto on vw passat alltrack 2012 lõpp ja getway toetab seda seadet so blokk 65 tyre pressure monitoring. Esindusest rohtu ei saanud, isegi raha eest mitte. Kas mul on mingi võimalus see õieti tööle saada või ongi asi lootusetu?
Mure siis järgmine. Sai interneti avrustest muretsetud autole otsene rehvirõhu kontroller kõigi andurite ja kolaga(Kontroller: 3AA907273H ,Sensor: 3AA907275F, Ventils: 4D0601361, Bracket: 3AA907538). Paigaldasin kõik nii nagu instruktsioonis ette näidatud aga seade ei toimi, kuna kontroller on kodeerimata. Auto on vw passat alltrack 2012 lõpp ja getway toetab seda seadet so blokk 65 tyre pressure monitoring. Esindusest rohtu ei saanud, isegi raha eest mitte. Kas mul on mingi võimalus see õieti tööle saada või ongi asi lootusetu?
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Otsene rehvirõhu kontroll
Tööle saab aga, mis hinnaga... 
Veakoodide loetelu puudumine asja ei lihtsusta
Veakoodide loetelu puudumine asja ei lihtsusta
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Et siis nagu saab?
Hinna ütleb ju tegija. Ei saanud hästi aru, mis veakoodidest jutt käib? 
- volkar
- Huviline
- Telefon: viis kaks 007 kolm üheksa
- Auto: Passat B6
- Tänanud: 30 korda
- Tänatud: 34 korda
Alati oleks kena märkida asukoht, siis abistajad leiavad sind paremini.
Üldiselt mooduli kodeerimisest peaks aitama , kui just pole valesti ühendatud, ja veakoodid näitavad ära , mis hädad kimbutavad.
Kui kaablit pole siis loomulikult ka veakoode kuskilt võtta pole
Üldiselt mooduli kodeerimisest peaks aitama , kui just pole valesti ühendatud, ja veakoodid näitavad ära , mis hädad kimbutavad.
Kui kaablit pole siis loomulikult ka veakoode kuskilt võtta pole
Hell Was Full So I Come Back _ .. .. _
VW Passat B6 1.9TDI - 2007 - volkar ツ ツ
Asukoht on Ida-Virumaa Jõhvi. Kui on abi pakkujaid, siis võin ise kohale tulla. Kõik ühendused on teostatud ELSA skeemi järgi ja getway leiab kontrolleri üles. Peale "spetsi" susimist hakkas kellades rehvirõhu lamp põlema. Vigane on kellade bloki kodeering, sest on ise paigaldatud 3D, blokk 65 ja tagurdus kaamera. On olemas LAUNCH X-371V aga ei ole sellega väga sina peale saanud.
- volkar
- Huviline
No aga mis see kellade kodeering sul siis on??, hakkame tasapisi aretamajannu kirjutas:Asukoht on Ida-Virumaa Jõhvi. Kui on abi pakkujaid, siis võin ise kohale tulla. Kõik ühendused on teostatud ELSA skeemi järgi ja getway leiab kontrolleri üles. Peale "spetsi" susimist hakkas kellades rehvirõhu lamp põlema. Vigane on kellade bloki kodeering, sest on ise paigaldatud 3D, blokk 65 ja tagurdus kaamera. On olemas LAUNCH X-371V aga ei ole sellega väga sina peale saanud.
Ei oska kohe paugust ütelda, sest näen seda alles siis kui launch on autoga ühenduses. Auto on parklas. Tester mälusse vigu ei jäta või mina ei oska neid sinna panna, pigem viimane. Usun, et kellades viga ei ole, seda oleks sel juhul esindusest üteldud. 100% olen kindel, et moodul on vaja kodeerida, seda väidavad ka ida naabrite foorumid.
- volkar
- Huviline
Vaatasin oma autolt järgi, 3D kelladel midagi kodeerida pole vaja.
Rehvirõhu moodulit kodeerida ei saa, ja ilmselt sul basic settingute alt kalibreerimine tegematta
Rehvirõhu moodulit kodeerida ei saa, ja ilmselt sul basic settingute alt kalibreerimine tegematta
Ei leia isegi sellist kohta kus Basing settingut tehakse. Ega ta ei lase eriti midagi teha, kui siis ainult lambi kustutada, mis peale süüte sisestamist koheselt aktiveerub. Viga mida kirjutab on B200500 Invalid data record active/static. Huvitav, et venelased räägivad mooduli kodeerimisest/ülekirjutamisest, kui on uus. Panen mõned pildid ka, mis kiiruga tehtud

- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Moodul on tühi. Vajab info pealekirjutamist vastavalt autole.
VCDS ega launch siin ei aita. Tegelikult peaks esindus hakkama saama aga kas ei oska/ei taha.
VCDS ega launch siin ei aita. Tegelikult peaks esindus hakkama saama aga kas ei oska/ei taha.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Jah.
Seda ma arvasin. Esindus ei oska ja ei taha, vähemalt Jõhvi esindus. Üle tunni sosisid ja tulemus 0 +21.75 EUR. Ütlesid, et ... ei tea,see ei ole originaal osa(ei ole neilt ostetud) ja see on mingi häkkerite teema. Ei tea, kust ma selle häkkerdaja leian?
-
mauh
- Huviline
- Telefon: +358401715165
- Auto: Passat B7 103kw Bluemotion TDI
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Ma teab:)
Olen paar nädalat Eestis. Kui huvi kirjuta ps
Olen paar nädalat Eestis. Kui huvi kirjuta ps
Kunagi pole liiga palju lisvarustust! Kui tunned , et sulle jääb väheks tule ytle , ja panen juurde :) +358401715165. lhallimae@gmail.com
http://mauh-vw.blogspot.fi/
http://mauh-vw.blogspot.fi/