Alustan siis nii, et ükspäev sõidu ajal avastasin et aknad ei tööta. Hakkasin kaitset vahetama, aga nii kui see klemme puudutab viskab kohe läbi. Kuna auto on igapäeva kasutuses siis pole aega seda ka nii lahti võtta. Sai ülevaadatud ukse sisse minevad juhtmed aga seal ei näinud küll midagi kahtlast.
Auto ostetud noore pere käest. Sai ülevaadatud ostu ajal kuluvad osad ja rooste pool. Hiljem kodus avastasin sellised vead autol veel, mis mulle tundusid kahtlased.
1. Pagasnik ei lähe lukku kui signalisatsioon peale panna või ukselukust kinni keerata võtmega.
2. Puldiga saab panna uksed lukku ja peale läheb signalisatsioon, kuid sama asi toimib ka siis kui keerata võtmega uksed lukku, lööb signalisatsiooni ka peale.
3. Nüüd ei tööta peale akna jama veel salongi valgustus ega ka uste tuled.
Loodan, et mu jutt väga segane polnud ja suutsin teile oma vead ülesse lugeda millega oleks vaja tegeleda. Või oskate soovitada pärnu maakonnas või rapla maakonnas mõnda elektrikut, kes hirm kallist raha ei võta
Ärge siis pikka viha pidage olen alles uus auto omanik, sõitnud küll sama autoga pool aastat ja täitsa rahul. Pere autoks hea ja öko pill, kuna tegu diisliga.