Ka esimese Passati ost 2012 v 2013, 2,0 TDI

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
apensiil
Huviline
Postitusi: 333
Liitunud: 26 Sept 2016, 14:07
Auto: VW Passat B7 2.0TDI
Asukoht: Tallinn/Keila
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 1 kord

Ka esimese Passati ost 2012 v 2013, 2,0 TDI

Lugemata postitus Postitas apensiil »

Tere!

Lugesin ka eelnevaid teemasid ja sain ka veidi targemaks, kuid mitte nii targaks, et ise nõuküsimata autot osta tahaksin :). Seetõttu palun siin teie abi ja oleks väga tänulik, kui keegi naisterahval aitaks esimest Volkswagenit osta.

olen küll paarkümmend aastat erinevaid autosid omanud, kuid mitte volkswagenit ning mitte diislit. juhtus nii, et pean auto välja vahetama ja läksin ühte tuttava soovitatud autot vaatama (mis mulle ei meeldinud), kuid pilk jäi hoopis passatitele. müüja suutis isegi umbusu diiselmootori vastu hajutada (kuigi see diislimüdin on muidugi veidi harjumatu). küll aga paluksin teie abi selles osas, kas tasuks sellist autot osta või mitte. tahaks muidugi, et oleks ka webasto, samas on tuntud müügikoht ka oluline, võib vähemalt kindel olla, et auto on üle vaadatud (3 kuud garantii), ei ole keritud jne. eelistan manuaalkasti.

proovisin kohapeal mitmega sõita, see jättis kõige parema mulje. mida selle kohta ütleksite või millele peaks veel tähelepanu pöörama.

http://www.taufauto.ee/?lang=&make=Volk ... k=&id=9377

või pigem see?

http://www.taufauto.ee/?lang=&make=Volk ... k=&id=9275

olen ka tänulik, kui keegi midagi analoogset, kuid kindlat ja head soovitada oskab. päris käest ma vist osta ei julge, siis ei tea iialgi, millega tegu olla võib.

Sellel teemal on 96 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”