VW Passat B5 1.9TDI 4motion & Golf 2 16v - Corra

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
Corra
Huviline
Postitusi: 967
Liitunud: 13 Juul 2007, 16:55
Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 3 korda

VW Passat B5 1.9TDI 4motion & Golf 2 16v - Corra

Lugemata postitus Postitas Corra »

Tere jälle, sai siit foorumist siis juhuse tahtel ostetud üks G4. Tegu siis 1.6 74kw Striitreiss mootoriga ja 5ne manuaal kast.
Otsisin juba mõnda aega endale projektikat kas G2 või millegi muu odavama näol, tingimuseks oli, et peaks korralik kere olema. Üks õhtu siis sirvisin foorumit ja avastasin, et üks valge 3 ukseline müüki tulnud. Sai siis kirjutatud ja järgmine päev vaatama mindud ning ka ära ostetud. Oli päris räämas ja rohkete vigadega, aga kere tundus enamvähem olevat.
Eelmine omanik oli roolilatti vahetanud, aga ebaõnnestunult. Esiteks oli üks survevooliku stutsi keere ülekeeratud, teiseks oli jäetud käiguhoovastiku kronstein tagasi panemata.
Samuti oli sisu väga räpane ja hallitas(seisis maaaluses garaazis 6 kuud), üks uks ei tulnud seest lahti, teine jällegi väljast. Ning pikk list muudest väiksematest asjadest.
Alustuseks sai siis auto liikuma pandud, roolilati pea ära vahetatud ja käiguhoovastik tagasi pandud. Siis suur hooldus: õhu-, kütuse-, õli-, salongifilter, süüteküünlad, õli, jahutusvedeliku flants, klapikambri kaane tihend, sisselaske tihendid, õlijahuti tihend. Lisaks sai salongis ja väliselt asju välja vahetatud: korralik pagasikate, korralik radikate ja tulederaam, kliimaventikas uus, luugiamordid, uued tiivasuunad, terved esituled ja lisaks väiksemaid asju.
Korralik väljaminek oli ka salongi keemiline, pesulapoisid polnud väga vaimustuses sellest tööst, kulus siis selleks 2 päeva, selle käigus sai ka toonklaas eemaldatud.
Lisaks reguleerisin juhiust, kuna see oli ära vajunud, eemaldasin maja elektrikaableid armatuuri alt ja üritasin kinni panna asjad mis vähegi lahti olid.
Hetkel asjad nii kaugel, et vaja juhiturvavööd, et airbagi tuli kustu saaks. Peaks vist tagasilla puksid ja esi õõtsade puksid välja vahetama, siis võiks ülevaatusele minna. Lisaks tahab vahetust esistange, vasak peeglikorpus.
Lisadeks on siis el. aknad ja kontitsioneer, mis töötab.
Plaan jätta see teiseks autoks, mida elukaaslane kasutada saaks ja ise ka vajadusel kui S4 rivist väljas on. Algul küll mõtlesin, et läheb madalaks ja vinge velg alla, aga G4 on paras peavalu madaldada, et parem las jääb originaal vedrustuse juurde, on naisel parem ka sõita.
Pilte väga ei ole, ainult see mis müügi kuulutuses oli ja mis täna tegin kui S4'ja 18'' talverattaid alla proovisin.
Pilt
Viimati muutis Corra, 08 Nov 2019, 00:18, muudetud 8 korda kokku.

Sellel teemal on 68 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”