jussike kirjutas:OT. Kust oled saanud ligipääsu antud progele, tööl või kodu arvutis.
Ise üritasin craci käima saada, mis lõppes tulutult.
See nüüd töötab mul juba jupp aega. Jamasin sellega ka ikka tükk aega. Vahepeal loobusin ja siis jälle uuesti. Mingil hetkel õnnestus käima joosta ja nüüd hoian päkka, et kannikasse ei keera proget ise.
Variant on 3.5, proge inerface on isegi eesti keelne.Skeemid ja juhendid panin omale saksa keelseks. Installisin vist mäletamist mööda ainult VW ( võib-olla ka Audi ), aga mahtu võtab seegi 4,7 GB. Päris suur tükk ikka !
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi
Ma üritasin tervet paketti käima saada - 13,...GB. Enam ei mäletagi, miks toimima ei saanud. Elsa ise läks käima, aga skeeme ei suutnud siduda programmiga.
Kuna kõik elektriskeemid on linkidena, siis on ka vaja mingeid passworde (kui kõik skeemid arvutisse tõmmata oleks terve ELSA maht ca 106 GB ja see suureneb pidevalt), et neid serveritest kätte saada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
jussike kirjutas:Ma üritasin tervet paketti käima saada - 13,...GB. Enam ei mäletagi, miks toimima ei saanud. Elsa ise läks käima, aga skeeme ei suutnud siduda programmiga.
Kuna kõik elektriskeemid on linkidena, siis on ka vaja mingeid passworde (kui kõik skeemid arvutisse tõmmata oleks terve ELSA maht ca 106 GB ja see suureneb pidevalt), et neid serveritest kätte saada.
Skeeme, kui selliseid, ei suuda windows ise avada. Pidin netist mingi vidina tõmbama ja installima. Näitas ka ainult paremal pool olevat juttu, ilma skeemita .
Mul tuli see "vidin" koos installi paketiga.
Nüüd meenus mulle mitte töötamise tõenäoline põhjus -> VISTA.
Nimelt puudus sellel vista tugi, ülejäänud OS-ele oli olemas.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
jussike kirjutas:Mul tuli see "vidin" koos installi paketiga.
Mul on OS - Vista Ultimate 32bit praegu. Käib nagu vana mees, see ElsaWin. Ainuke asi kripeldab, et tahaks nagu 3.7 peale uuendada, aga äkki annab siis hoopis saba.
jurka056 kirjutas:Mis asi see " coming Home " on? sorry kuna tõesti ei tea
"Coming-/ Leaving-Home" funktsioon on juhi saatja pimedas. Lülitab signa peale-maha võtmisel sisse lähi-, või udutuled. Kallima komplekteeritusega autodel ka peegli küljes olevad valgustid.
jussike kirjutas:Mul tuli see "vidin" koos installi paketiga.
Mul on OS - Vista Ultimate 32bit praegu. Käib nagu vana mees, see ElsaWin. Ainuke asi kripeldab, et tahaks nagu 3.7 peale uuendada, aga äkki annab siis hoopis saba.
sain siis omale nüüd vers. 3.7 tööle ( esialgu küll XP peal )
Seal kõik uuemad jutud ( Tiguan, Passat CC jms. ) ka sees.
kui äkki veel neid skeem sul anda on siis oleks tore kui saaks tulede pesa skeemi(ehk siis mis juhe mis ülesannet täidab) ja udutuled lisamise skeem. G3 1995
http://www.torrenthound.com/hash/dbc3c3 ... GE-ISO-TBE" onclick="window.open(this.href);return false;
abx see link ehk. Panin asja tulema, eitea veel mis sealt tuleb.
Siiani olen saanud ikka kõik asjad tööle ( hetkel pusin ArcGis -iga ) küll selle ka tööle saab.
Päikesepaneelide müük ja paigaldus - Kaevetööd 2,7T - 25T igasugune transport ja tõstetööd kraanaga kuni 27m
Kas kellegil teist võimalus mulle saata Vw golf 4 1,9 tdi, 2001a, mootor ALH elektriskeemi. Just konkreetselt seda osa kus on peal siis jahutusvedeliku hõõgküünlad (või mis iganes need seal on). Põletasin miskit maha