nimelt sai ostetud 91a polole uus mootor,1,4 44kw koos juhtmestik ja ajuga .probleem on selles,et selle on tehase immo vahel ja immo on kadunud.
küsin lihtsalt arvamusi mis teha mida mitte .ja millised on variandid et mootori tõõle saaks .hetkel pole mootorit peale pannud
polo 1.4 44kw tehase immo
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- J.Aru
- Moderaator
- Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
- Tänanud: 51 korda
- Tänatud: 61 korda
Re: polo 1.4 44kw tehase immo
Kõige lihtsam variant oleks vist lasta immo ajust välja kirjutada? On olemas ka immo emulaatorid mis käivad lihtsalt juhtmete vahele aga lugedes jäänud mulje, et osadel ta ei toimi või hakkab hiljem probleeme tekitama. Teine variant tehase süsteem taastada, ei tohiks vast samuti midagi ülemõistuse olla.
-
Laur
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Immo on sellel eraldi karbina (1H0953257), osta see juurde ja kusagilt üks sama ajastu võti koos antenniga mis on ümber süüteluku ja peaks tööle saama tehase lahenduse.
Lihtsaim vist siiski immo välja lülitada kui hakata emulaatoreid aretama.
Aga kui tahtmist siis ehita niikaugele,et mootor käivitub, kuniks immo blokeerib ja ma võin edasise tööle aretada, auto peaksid küll minu juurde lohistama.
Lihtsaim vist siiski immo välja lülitada kui hakata emulaatoreid aretama.
Aga kui tahtmist siis ehita niikaugele,et mootor käivitub, kuniks immo blokeerib ja ma võin edasise tööle aretada, auto peaksid küll minu juurde lohistama.
M.O.T.T
-
vjanno
- Klubiline
- Auto: vw jetta mk2 ,passat b4 ,passat b2 ja b1
- Tänanud: 9 korda
- Tänatud: 13 korda
ütleme nii mis moodi see immo ajust välja kirjutamine käib ,ega ma autot kohale ei pea viima (pole nende asjade kursis eriti veel elektroonika)
ise saan aru nii ,et peaks aju kuskile viima ja siis spetsialist teed korda
ise saan aru nii ,et peaks aju kuskile viima ja siis spetsialist teed korda
-
mihkel27
- Huviline
- Tänatud: 5 korda
Võin aidata immo eemaldusel. Tulen vajadusel kohale, loen originaaltarkvara maha. Peale tarkvara muutmist tulen uuesti kohapeale ja kirjutan uue ilma immota tarkvara tagasi.
Diagnostika ja elektritööd. 56052094