endiselt on mul mure oma masinal- vea P0501 välja ajamisega, mine või kirikusse, vot ei saa jagu.Imelikult näitab vahel ka väli temperatuuri-paar pikslit armatuuris on läbi--on tulnud variant, et segast viskab mingi kivi armatuuri kellades.kogu ABS ja kiiruse anduri süsteem on juba uued, ka juhtmed.
uurisin juba uute kellade hinda-mis osutus Forsis üsna heaks, aga ikkagi-millist infot siis veel oomab-jagab-mõtleb jne. see kellade värk,oleks vahetusest abi,tean et immo seal sees-ehk Tallinnas mõnda peenemat venda- peenema arvutiga, kes asja jagab ja üle vaataks?
peale vigade kustutamist nii autost kui kliima komp.st-ja jättes masina seisma umb. 30 min-- töötab jälle püsikas ja muu.
VW Bora kellad.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- Mäger
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 2.3-125kW--´03a
- Tänanud: 7 korda
Re: VW Bora kellad.
mõtted olid head: aga vajan infi, et -kui paneks uued kellad,kas kaoksid ära mured: pidev viga P0501, kui sõidan esimeste udukatega, siis võtme eemaldamisel jäävad udukad põlema ( varem jäid vaid pargid),piloot ei tööta ( eeldan et plokib peale vea P0501 teadet),vahel kui keeran peale tuled-armatuuri valgustus vilksatab korraks.Muide, piloot kadus vahel ära ka enne seda, kui süttis mootori tuli mis näitas vaid koodi P0501.
auto pidevas liikumises, seega üsna raske on mul teda seisma panna, kui aga oleks inimest kes vaataks üle-ja ütleks kindlama sõna mida osta, mida veel vahetada.
auto pidevas liikumises, seega üsna raske on mul teda seisma panna, kui aga oleks inimest kes vaataks üle-ja ütleks kindlama sõna mida osta, mida veel vahetada.
VW Bora Highline 2.3-125kW--´03a
- Mäger
- Huviline
kas siis nii raske mure sai? ei osata nõu anda.
- Mäger
- Huviline
Mure endine,ei kao P0501 viga ja mootori tuli läheb umb 50km peale nullimist taas põlema.
Kas kellades veel mingi aju peale ommo?
Kas kellades veel mingi aju peale ommo?