Vw erinevad mudelid ja roosteprobleem

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
aksel
Huviline
Postitusi: 549
Liitunud: 26 Dets 2003, 02:25
Auto: Naise volkar
Asukoht: Tallinn / Stockholm

Vw erinevad mudelid ja roosteprobleem

Lugemata postitus Postitas aksel »

Tere,

Juhtumisi sõidan praegu 10a vana golf5-ga millel läbisõitu u 300k kohalikel teedel. Ussitab see tunduvalt rohkem kui mõni vanem liigikaaslane sünniaastaga 2004-2005. Mis kõige naljakam, üle talve on minu oma rohkem rooste läinud kui see sama vanem liigikaaslane. Samuti olen tähele pannud, et nt touranid 2007-2008 ussitavad samuti rohkem kui eelkäijad nt 2004 aastast. Kas sama võib ka nt B6 passati kohta öelda - seda ei tea kuna kogemus puudub. Seevastu 2000a B5 mida kunagi omasin, oli täielikult roostevaba. Ei tahaks uskuda, et siin väga palju mängib rolli see kuskohast ja millal mingi auto eestisse tulnud on või kas ta on siin soola sees juba 10 aastat ligunenud. Mulle vägisi tundub, et need 2006-2010 sellised masuaja kered mis lähevadki kiirelt rooste :D Avaldage oma arvamust ja soovitage üks hea suurem vw pereautoks mis peale ostu mõne aastaga värvi ei muudaks. Ideaalis võiks lausa 7 kohaline olla.
PS. Väide et kõik 2000+a volkarid on tsingitud kerega kindlasti paika ei pea. Kas kuskil on olemas mingi andmebaas või muidu hea koht teadmiste ammutamiseks, milline mudel/kere seda 100% on?
omfgirwnaq24.ee

Sellel teemal on 9 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”