1.4tsi või 1.8tsi 118kw passat

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
laurioja
Huviline
Postitusi: 69
Liitunud: 18 Sept 2017, 13:02
Asukoht:
Tänanud: 2 korda

1.4tsi või 1.8tsi 118kw passat

Lugemata postitus Postitas laurioja »

Tervitused!
Oleks vaja kasuliku nõu natuke teadjameestelt. Soov oleks osta VW Passat kuna õudsalt meeldib b7 kerega passat aga natuke tühimaa nende isendite kohta. Olen vaadanuid neid 2-te isendit:
1.8 avant
1.4 sedaan
Meeldivad mõlemad kered, ja kindlasti bensiinimootorid.
Kuna ise sooviks manuaali(1.4), loodetavasti töökindlam, kui dsg aga elukaaslane tahaks just automaati(1.8 ) oma mugavuse pärast.
Kas 7- dsg nn "kuiv siduriga" kast on töökindlam, tean et sellest on palju jahutud aga kordamine on tarkuseema :). Olen lugenud seda postitust.
Tean et neil mootoritel on selle ketiliiniga olnud probleem, ja ühel neist isenditest on ka see probleem lahendatud aga ei ole veel küsinud Møllerist kas ka teisel on tehtud kuna automüüja ei osanud selle kohta informatsiooni jagada, võimalik et ei ole auto omanik.
Raske on seda kaalukaussi ühele v teisele poole kallutada, kui kellelgi oleks midagi lisada, kellel on reaalset kokkupuudet selliste isenditega ja käänata seda otsust, oleksin väga tänulik tagasiside eest!
NB!Ei ole veel neid mõlemat reaalset näppimas käind.
Suured tänud ette süvenemast!
Lauri

Sellel teemal on 17 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”