Passat B8 küsimused.

Antud rubriik on mõeldud selleks, et hõlbustada AUTODE ostmist, varuosad ja audio selle alla ei kuulu. Siia paluks postitada kõik "mis te arvate sellest autost" jne postitused.

Moderaatorid: dellu, Gull

Vasta
obiwanr
Huviline
Postitusi: 6
Liitunud: 04 Dets 2016, 20:51
Asukoht:
Tänanud: 35 korda

Passat B8 küsimused.

Lugemata postitus Postitas obiwanr »

Tere kõigile,

Vana masin on oma otsa äärel ja uueks masinaks mõtlen soetada liisingumasina hinnavahemikus 15-18 tuh. Ühe võimalusena kaalun Passatit. Kuna olen autoasjades võhik, siis panen kirja siia oma mõtted ja palun teadjate abi.

Sõitu tuleb enamasti töölt koju nädala sees (väga lühikesed otsad) ja n-vahetuseti pikemad sõidud, kaalun pikemate sõitude pärast siiski diislit. Mul oli küll bensiinimootoriga hea kogemus, võtsin rendiautoks 1,4 bensuka ja sellel oli tõesti hea edasiminek, aga kui mõtlen, et tahan midagi järelkäruga vedada, siis on pigem 2ne diisel vist parem. Palun andke oma arvamus kas mu mõttekäik on õiges suunas.

Aga lahtisi küsimusi enda jaoks on palju:
Kas auto Eestist v Saksast v Rootsist. Kohalik turg tundub millegipärast ebausaldusväärsem kui kogemustega Saksa/Rootsi turg. Seda eelkõige sealse seadusandluse osas mis ostjat rohkem kaitseb kui meil näiteks läbisõidu õigsuses. Rootsi tundub ka selles mõttes hea, et sealsed hinnad on tänu SEK/EUR suhtele ka veidi paremad. Kuidas on olnud teie kogemused ja kas olen õigel teel oma mõtetega v mitte.

Konkreetsematest küsimustest on minu jaoks lahtised:
- Esivedu vs 4 motion. Mulle tundub, et 4 motioniga on veidi turvalisem sõita talvel. Kas on sellel nii suur vahe ja millised lisakulud ja mured võrreldes esiveolise masinaga on?
- Saksa masinatel on osadel kirjas German Edition, kas keegi oskab öelda mida see tähendab.
- Webasto - siin foorumis on seda palju soovitatud. Kas see on puhtalt mugavuslisa? Kuna olen kortermaja elanik, siis pelgan, et see funktsioon on pigem koduaias kasutamiseks kui autol silm peal.
- mobile.de lehel valides on võimalus Winter Package, mida see tähendab?
- Manuaal vs DSG olen lugenud et linnaliikluses läheb sidur klaasjaks (mida iganes see ka ei tähendaks) ja et hooratas on tavaline kuluosa. Kas DSG on loterii v on see pigem reegel, et tuleb probleeme.
- Mootori remont, rihmad jms. Plaanis on vaadata kuni 120 tuh sõitnud isendeid. Mis distantsilt reeglina rihmad v ketid (ma ei tea kumb 2.0 diislil on) peaks ära vahetama.
- Mugavusvarustus. Kuna mõistlik on vaadata ka kunagisele müügile praegu otsa, siis mis oleks teie soovitusel “must have” varustus.

Kokkuvõtvalt otsin endale nö talla ja kalla masinat, Passat tundub selline olema, küsimus on pigem mis koosluses. Olen tänulik igale vastusele.

Ette tänades,
Renee

Sellel teemal on 98 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Autoostu abi”