VW Golf III 1.8 55kW 1996 - Indrek

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Indrek
Huviline
Postitusi: 304
Liitunud: 29 Apr 2005, 07:31
Auto: Golfi risu
Asukoht: Raplamaa

VW Golf III 1.8 55kW 1996 - Indrek

Lugemata postitus Postitas Indrek »

Tere, sõbrad.
On voolanud palju vett merre, on joodud kümneid kantmeetreid õlut, on tapetud miljoneid sääski.
Kui palju on mehi, kes panevad treila sappa ja sõidavad 200+ km kaugusele, et tuua endale kahesaja eurone Golf 3? Mina olen üks selline loll. Miks ma seda tegin? Nüüd peaks ajas tagasi minema. Oli aasta 2005, kui ma ostsin endale 9 aastat vana, ehk 96, aasta Golfi. Selle autoga sai kogutud tohutult mälestusi, sai käidud soomes tööl viiekesti, kusjuures ma polnud nõus supakat pagassist välja viskama, set muidu ei saa ju Helsinkist kuidagi sõita 300km kaugusele. Tuli lihtsalt oma kolaga ära mahtuda. Lõpuks siis ikkagi tulin kamraadidele vastu ja ostsin suurema auto. Golfi müüsin maha siinsele kasutajale "jussike", kes ostis selle vist oma ämmale. Ma olen sellest Golfist mõelnud, teinekord ka Maanteeameti lehelt numbri läbi lasknud, et kas on teine ikka elus või Hondadeks tehtud. Ja nüüd eile, mul hea sõber, ka oli vanasti kasutaja "gee60" nime all siin oma Corradoga, saatis mulle FB lingi, kus minu Part (nii ma teda hellitavalt vanasti kutsusin) oli 250 kulliga Kohtla-Järvel müügis. Mul läksid silmad põlema, tuli meelde palju vanu aegu ja mõtlesin kohe, et kui ta käima läheb ja omal jõul treilale tuleb, siis ma ta ka ära toon. Läksin täna kohale, soe tunne tuli südamesse kui teda nägin, panin aku peale, keerasin võtit ja käis niikui Antsu viiul! Ei ühtegi veatuld armatuuris (no sellel ei saagi muud tuld ette lüüa, kui õlisurve, laadimine ja airbag), kõik tuled põlevad, salong terve, karbid ja tagatiivad enam-vähem, minu pandud vwklubi kleps ilma nahkhiireta ka alles jne jne.. Loomulikult panin korvi (igaks juhuks küsisin 50 kulli alla ka, ja antigi). Nüüd ma olen teda õhtu otsa pesnud seest ja väljast ja lubanud talle, et ma ei müü teda kunagi. Mu poeg saab sellest veel omale auto!
Vigadest niipalju, et esimesed tiivad tuleks vahetada, roolilatt jookseb ka (kuigi minu mäletamist mööda minu ajal sellel roolivõimu polnud, "jussike", aretasid ise peale?), kont ei tööta ja tagaaknal pole nahkhiire kleepsu (see peab sinna saama, mind ei huvita kuidas ja kust ma selle saan). Sumps ka peale katti suht õnnetu.
Igaljuhul ma olen totakalt õnnelik selle üle, et ma ta tagasi sain! '
Plaanidest nii palju, et peale pühi ja pisikest reisi vahetan roolilati, sumpsi ja teen ta ÜV-korda, vahetan kõlarid, paigaldan supaka (sest ilma selleta ei saa ju sõita, freestyler ja don't'cha on tarvis kuulata), konksu peaks ka panema tegelikult, ja sebin vwklubi nahkhiire kleepsu. Ikka astun klubiliikmeks ka. Sügisel äkki teeks kere ka korda, seest on ta täitsa enam-vähem (selle eest tänan ka "jussikest", kes on auto eest hoolt kandnud. Seda on kohe näha). Pikk jutt, si** jutt, tegin pildi kah. Aga ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ma vanakooli poiss, ei viitsi praegu meelde tuletada, kuidas see ftp-sse laadimine ja asi käivad.
PS! Tervitaks nö vanu klubilisi - pikksilm, daqqer ja kes te veel olite. Ja loomulikult klubi silmarõõm pisisvea :)
20190622_214636[1].jpg
20190622_214636[1].jpg (262.19 KiB) Vaadatud 7777 korda
20190622_214649[1].jpg
20190622_214649[1].jpg (231.97 KiB) Vaadatud 7776 korda
Viimati muutis Indrek, 22 Juun 2019, 23:43, muudetud 1 kord kokku.
vanasti olin insche

Sellel teemal on 15 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”