VW Touran 1.9 tdi - 2005 - tito

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
tito
Klubiline
Postitusi: 5175
Liitunud: 25 Mär 2009, 20:00
Asukoht:
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 219 korda

VW Touran 1.9 tdi - 2005 - tito

Lugemata postitus Postitas tito »

Kuna mingi GTI laadne toode mu buumerit tagant togis oli vaja asendusautot tööl käimiseks. Võtsin laste kogumispõrsad ja teise samba rahad välja ja ostsin selle
E6D39907-B388-40B1-BA47-01C1FD62FC3C.jpeg
E6D39907-B388-40B1-BA47-01C1FD62FC3C.jpeg (301.02 KiB) Vaadatud 5091 korda
Ma vist rohkem midagi ei räägi :D :D :D
Hää küll, et kadedus siin niigi imelikul ajal kaant pealt vii, siis see s*tanikerdis on täis vigu nigu sigu.
Diagonaalide mängus on peetis rattalaagrid vist oli parem esimene ja vasak tagumine, mistõttu põleb nii abs kui veojõukontroll. Juhiistme all on juhtmed läbi mädanend- tulemuseks turvapadja viga. Mootorituli põleb aeg-ajalt nukaanduri pärast, kütuselati rõhuanduri pistiku juhtmed rippusid sõna otseses mõttes juuksekarva otsas, neljast eelsüüteküünlast oli töökorras null tervet tükki ja ühenduspiipud olid sodid (keegi on midagi vist sorokpasleedniga seal miskit toimetand, see polnud normaalne vaatepilt) Soojaks see põrsas ei lähe ja õnneks peal olev Webasto ei tööta, mingi päev kui ma ta ostsin sadas vihma järgmine päev sain sõita 30 km ja juba oli 70 kraadi kelladel ja klaas ees puhas!!! Noh siis sisust veel, see selline hubane laut. Kõrvalistuja katteriidel pruun larakas pidi olema lapse jäätise plekk aga meenutades vana Tõstamaa vanasõna siis ega iga pruun plekk pole jätiplekk ja ega sitaplekk pole häbiplekk. No tõesti kiirendus 77 kw näol on hirmus ja ka seisma jääb hirmus kehvasti, et kui pidurdusjäljed puksis ja istmekattel ei ole küll seal autos häbiasi.
Veermiku vaatasin kiirelt üle, seal oli positiivse asjana näha, et kuidagi üle t*ra on keegi pooltelje kattekummid vahetand (sellest ka see pekkis abs ees) ja piduriketastel polnud väga hulle rante kuhu saaks veene lahata. Muus osas nagu midagi tervet ei näinud.
Kui raadiost, mis muide on mingi Škoda 26” ( okey okey oluliselt väiksem ) tuleb “Lendab mesitaru poole” läheb kohe hingest soojaks- sellel saral läheb esimene käik sisse ju raiudes tagurpidikäigu poole. Sidur võtab nii alt, et mõtlesin torpeedoplekki kuvaldaga juba töödelda…
Kere, täiesti fantastilises korras on katus mille servas vaid kerge rooste. Ülejäänu ei tasu mainimist, pole plekki millel pole roostet kui mitte auku läbi. Ja kes veel saab uhkustada, et tagatiiva ja ukse sisse sõitis tramm?!? Ja et see ikka aru oleks saada, on see ikka korda tegemata a la 13 aasta- sihke Kopli badass fun fact.
Lisadest mis ma avastand olen, et töötab on list suht lühike: juhiiste soojenes, tagaklaas läheb pooleldi soojaks ja nägevuse parandamiseks tagumine luud eemaldatud. Peeglid soojenesid, vist isegi emba kumba sai reguleerida ja päiksesirmi peegli valgus töötas. Eiei ma ei värvind huuli, kontrollisin kas pooleldi lahti tulnud tagaluugi vastu löödud peast verd tuleb. Siis lasin alla ja tuli ime kombel üles tagasi ka nii parema-, kui ka vasema esiukse klaas, tagumisi pole julgend proovida- niigi läheb kehvalt soojaks. Ja siis vist ongi lisalist läbi, sest lisa kaht kohta pole mõtet mainida. Katusel on pikireelingud, saab see aasta murevabalt jõlupuu järgi minna kui ülevaatus muidugi selleks ajaks läbida, see lõppeb ülehomme. Ja veokonks on küljes, mis on vahva. Et mul selles parem oleks häbeneda pole toonklaasi. Kuna talvel ei lähe soojaks, siis pole sinna paigaldatud seadeldist, et massin suvel külmaks läheks AGA jah RomeoD sellel autol on cruise control :oops:
Viimati muutis etnies858, 09 Nov 2022, 01:37, muudetud 5 korda kokku.
Põhjus: Pealkiri peab vastama reeglitele
Nägin esimest korda elus CC oli tagatuleks olevõiolegLED tuli- mine pekki mida valgus ja värvide mäng!

Sellel teemal on 311 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”