VW Caddy mk2 1.9 TDI - 1996 - PeeterPets

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
Kasutaja avatar
PeeterPets
Huviline
Postitusi: 60
Liitunud: 09 Jaan 2020, 21:48
Auto: Vw Golf 3 1.9D 47kw, Vw Caddy mk2 1.9 TDI 66kw, Vw Golf 3 kere, Seat Inca mk2 kere, Vw t4 2.4 57kw
Asukoht: Haapsalu
Tänanud: 3 korda

VW Caddy mk2 1.9 TDI - 1996 - PeeterPets

Lugemata postitus Postitas PeeterPets »

Luuranud siin foorumis teiste afk-te projekte ajast kui mul veel lube ei olnud, vahepeal unustan selle foorumi ning lasen kõigil oma teemasi uuendada, et jälle kord hooga peale lennata ja vaadata, kuidas, kes, mida, miks. Kuna töö juures on meeletult igav periood ja sõbra mk1 caddy jaoks oli vaja mõtteid aidata koguda siis kolasin jälle foorumis. Järsku mõtlesin, et ma lubasin endale, et teen ka enda autost teema, siin ma nüüd olen. Tervitust sama margi austajad! :wave:

Alustame algust, kust siis mujalt. Äkki oli kuupäev siis 16.11.21, miksi pärast oli mul ilgelt mk2 Caddy vaja, ahja "Hea asju vedada" oli teemas vennaga. Hoidsin kuukese peategelases silma peal aga rahakott ei hakanud gümnasistina peale, lõpuks kukkus hind sinna maani, kus mul ainult 50euri puudu. Kõne isale, kes mind muidugi väljas naeris, et ma mingit pirukat tahan osta, kuid vaja minev raha laekus mu arvele, samal ajal kui vennaga olime juba teel auto poole.
Müügipilt 1.jpg
Müügipilt 2.jpg
Müügipilt 3.jpg
Müügipilt 4.jpg
Alguses tundus ka mulle see värvi kombo veider, selle arvelt ka härralt 50euri alla tingitud, natuke vist solvus kui ütlesin, et see värv üldse ei istu. Juba eos oli selge, et see 47kw-ne vaevalt hingav elektroonilise pumba diisel on jõuline, teel koju sai see väga selgeks kui üle 120-ne ei tulnud sellest mitte mingi imega(ma olin juba tallinnast liikuma hakates 15minutit haapsalusse hiljaks jäänud, muidu vist ei kihuta nii palju) :D . Oli Mul golfi vahel 1z (1.9tdi) võtta ning see swap pidi juhtuma kuu pärast algaval koolivahe ajal, muidugi ei toimunud (Spoileriks, see on seal vahel nüüd).

Võtan siin vaikselt kõik kokku, mis üle aastaga on juhtunud, vähemasti nii palju kui mul juhtunud on ja palju pildimaterjali on (60+ pilti). Meeleldi vastan kõigile küsimustele ja soovin head lugemist. Kirjutan nii, kuidas aega on, töö juures on mul igav eks näeb äkki ei lähegi väga kaua ;)

Pets
Paigaldan autodele lisatulesi ja helitehnikat Läänemaal

Sellel teemal on 64 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”