VW New Beetle 1.9tdi - 2000 - C4V6

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
C4V6
Uustulnuk
Postitusi: 28
Liitunud: 12 Nov 2010, 11:18
Asukoht:
Tänatud: 7 korda

VW New Beetle 1.9tdi - 2000 - C4V6

Lugemata postitus Postitas C4V6 »

Tervist!

On minul olnud elus palju erinevaid autosd, väga erinevaid.
Seda marki on ka, ning perekonna siseseltki on kuid mitte midagi sellist mida esile tõsta, veel vähem tänapäeval foorumisse teemat teha.
Olen viimased aastad tarbeautona kasutanud üsna random Roimasid mille ostuhind ei ole tavaliselt suuresti ületanud vanarauas saadavat ning teist samapalju sisse pumbates suutnud hoida masinad viisakas tehnilises konditsioonis, välimus selliste tarbimisautode puhul ei ole olnud isegi mõttes mitte, ma näiteks ühte octaviat ei pesnud 3 aasta ja 45k KM jooksul mitte kordagi (väljast, seest oli ikka viisakas).

Segastel asjaoludel on käigukasti doonoriks kätte sattunud olnud üldse mingi prantsuse rämps ning sellel nüüd saab ÜV läbi ning peale käigukasti eemaldamist lähebki ka enda teenitud puhkust nautima kuhugi veskisse, ehk saab kunagi temast mõni sõsarmudel dacia näol.

Aga mure suur, et tahaks midagi mugavamat tarbida. Hobiauto võtab kogu raha ära ja ei raatsi igapäeva masinana midagi uhket tarvitada, eriti kui 90% sõitudest on linnavahel tööalased. Vaatasin ma siis igasuguseid erinevaid asju ning jäin 100% kindlalt pidama Mercedes E-klassidel. Kas 210 või 211 kere ja kolmene diisel. No vot, siin ta siis nüüd on:

Ristisin ta viisakalt enda peas Raipenahaks!

Puhtaks pestuna mulle ette näitamiseks
Pilt

Enihau kuidagi mul mercedest juba sisuliselt ostma minema hakates toimus peas mingi tuumaplahvatus, ilmselt sellest, et väga segane etapp elus juba pikemat aega. Mõtlesin välja, et hoopis sellist vaja, kindlalt musta ja kindlalt vana hea 1.9tdi, kuna see põllumajandustehnika sõidab sisuliselt tasuta overallis ka kõikide remondikuludega koos, isegi kui teemaks on pihustajad, turbonaatorid, kõrgsurve pumbad ja muu eluks vajalik.
Boonuseks oleks olnud hele, beež sisu.
Müügis pole ilmselgelt, Lätist- Leedust oleks midagi saanud, ka Somaaliast ja isegi Saksast kuid ilmselgelt ma olen liiga laisk, et kuhugi tõttama hakata tarbeauto pärast.

No selge, panin üles kuulutuse fatsebooki VW gruppi. Saand see seal mõned päevad olla ja buiaka, sõbranna kirjastab, et täiesti ennekuulmatu lugu juhtunud just. Temal õde hakkas intensiivselt selgitama, et tal on Beetle jalus ja müü maha, et noh, ta rohkem autodega sinapeal. Ei olnud ta asjast üldse vaimustuses ja mossitades lõi Facebooki lahti nagu tänapäeval ikka, Sa avad seda iga paari minuti tagant isegi siis kui Sa tead, et seal ei ole midagi uut. Esimene asi mis ta nägi, et ma tahan osta, musta ja 1.9tdi. No ta siis kirjutas mulle, et tead, selline lugu on....
Allak vist ikkagi teeb vahel ka inimlooma kasuks otsuseid.

Mingid hooldusajalood, paberid, pidi olema väga heas korras. Proovisõitu ma tegema minna ei viitsinud kuna Golf 4 puhul ei ole mitte ühtegi detaili ega sõlme olemas mille remont kuidagi ülejõu saaks käia, huvitas kere. No ei olnud nii hea kui võiks, muidugi ei olnud. Aga kuna ma realist olen siis läks ikkagi lati alt läbi. Ma siinkohal veel mainin ära, et ei ole ma enne seda autot üldse varem ühtegi Beetlet isegi mitte paari meetri pealt vaadanud, rääkimata sees istumisest. Enne huvi pärast reg. numbrit guugeldades õnnestus aru saada, et see on mingi toptuuneri masin kunagi olnud, ilmselt mitme tegelikult ja ma pakun, et väga suure tõenäosusega ka siit foorumist läbi käinud. Üle-eelmine omanik siis on otsustanud vahepeal mingid suured veljod ja madalduse haihtuma panna nähtavasti ja nipet-näpet veel

Ülivaatusel selgus, et ees on outlaw x neoon ja üks kässari tross on pasaks, reaalselt rohkem mitte ühtegi puudujääki tuvastada ei suudetud. Põhi on ilus, karbid tunduvad tehtud, silladetailid läigivad, kõik oli buen.

Pilt

Sama soojaga rändasid ka kõikvõimsad ilukilbid utiili.
Pilt

Ja siis saatsin masina ketta alla kuna olukord oli päris ränk. Hetke seisuga siis säherduseks ta saanud
Pilt


Softiga tundub, et on keegi mingil hetkel manipuleerinud midagi kuna ma olen nende erinevatega ikka sõitnud ja see liigub ikka teistmoodi. Eks peab üle vaatama, madalalt on puudu. Salongi on ilmselt korduvalt kokku- lahti võetud ja kõik nagiseb rõvedalt, sh. uksepolstrid mis käib ekstra närvidele.
Sõiduemotsiooni pakub see auto aga kuhjaga, ma ei teagi miks, golf ju ikkagi. Aga see vastu põhja istumine jms. See üllatas mind nii palju, et otsustasingi vaimustuda ja ka siia teema teha.

Eks ma hoian teid siis kursis kuidas Raipenahal läheb ja milliseks ta arstida õnnestub.

Kui kellelgi on mulle tervet beeži salongi pakkuda, siis ehk õnnestuks kaubale saada. Lage ma ei taha ainult.

Aa... püsikas lacking (üritan installida)
Peeglisoojendused lacking
Tagumikugrillid on nuppude järgi olemas, driveri oma vähemalt nuppu rakendades ei rakendu
ESP nupp ei tee ka midagi
Lumehelbekse nupp on ka seal kus plidinuppusid saab reguleerida kuid ma ei ole saanud veel aru kas see võiks toimida või mitte, minu õnne juures kindlasti mitte
Katuseluuk eksisteerib ka ning täiesti toimiv lahendus
Aknad käivad elektriga

Rohkem ma ei oska kosta midagi.
Viimati muutis C4V6, 10 Veebr 2022, 17:17, muudetud 2 korda kokku.

Sellel teemal on 39 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”