VW Passat B7 2.0 130kW 4Motion 2013 - PriitV

Näita oma Volkswagenit.

Moderaator: etnies858

Vasta
PriitV
Klubiline
Postitusi: 270
Liitunud: 10 Mär 2016, 22:53
Auto: passat b7
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 32 korda
Tänatud: 49 korda

VW Passat B7 2.0 130kW 4Motion 2013 - PriitV

Lugemata postitus Postitas PriitV »

Uus auto, uus teema ja nõnda ta käib.

Eelmist Passatit ei jõudnud kuigi pikalt omadagi, kuni excelit vahtides lõi reaalsus pähe ning jõudsin kuidagi järelduseni, et roostes B6 keretööd ei taha end kuidagi mõistlikuks otsuseks rehkendada.

Vana müüdud - uut vaja. Tuli õnneks meelde, et tegelikult on foorumikaaslane pikalt juba üritanud oma valmis sõiduvahendit müüa. Võib vast öelda, et vägisi sai auto käest võetud.

Nüüd juba ligi kuu ning 2000km hiljem võiks öelda, et tegin hea otsuse. Üllatavalt reibas, mugav ning vahva nelikuga passat. Olen ka kõigi mugavustega juba vaikselt jõudnud harjuda sel külmal talvel (palju muidugi juba b6 pealt tuttav) ning nagu ikka, vähemaga enam hakkama ei saaks.

Plaane miskit pole, tuleb vast üks hea kalla&talla auto, võib-olla kostitab ehk uuema rooliga salongi aga see on juba tühi-tähi.

Piltide jaoks pole väga head võimalust näinud veel aga lahkelt jagan eelneva omaniku teemat kaasahaaravamaks lugemismaterjaliks: viewtopic.php?f=113&t=132578


Seni on auto end hästi ülal pidanud, muidugi mureainet on paar momenti tekitanud: Ühel heal päeval tagurdati maja ees õrnalt otsa ning lahkuti sündmuskohalt. Ise poleks viga ilmselt märganudki aga õnneks on mul head naabrid. Politseiga paberid täidetud ning ootan nüüd parimat aega remondijärjekorras. Vigastused nii minimaalsed, et raske seda mõra värvis telefonile hästi jäädvustada.

Teisel heal päeval auklikul lumeteel kukkus tagumine logar rehvi peale aga jäi õnneks terveks ning sai külge tagasi pandud.
► Näita Spoilerit
Viimati muutis PriitV, 17 Veebr 2021, 23:07, muudetud 2 korda kokku.

Sellel teemal on 214 vastust

Vastuste nägemiseks peate olema registreeritud liige ja sisse logitud.


Registreeru Logi sisse
 
Vasta

Mine “Huviliste autod”