Uus Tiguan
Moderaator: etnies858
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 162 korda
- SanderSPS
- Tunnustatud
- Tänanud: 85 korda
- Tänatud: 321 korda
Uus Tiguan
Salong on kindlalt uuenduse saanud mis tundub igati tervitatav. Välimuse jätan iga ühe oma maitseks. Pole tal viga midagi, aga samas nagu on ka. Järgmine auto millele velge ei oska valida. Ilmselt populaarseks ta saab. Või läheb hoopis vana rohkem hinda?
Aitan diagnostika/kodeerimisega VAS ja originaal Ross Tech Hex-Net kaabliga.
-
- Klubiline
- Auto: passat b7
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 51 korda
Uus Tiguan
Kas ma pean valima? Lekkeid on pikalt tulnud juba, ega väga ei ootanudki midagi, ta on auto.
-
- Huviline
- Tänatud: 59 korda
Uus Tiguan
Natuke nägusam kui uus Passat, aga see pole ka mingi saavutus.
Võib-olla eesmärk oligi disainida võimalikult neutraalse välimusega kodumasin.
Sel juhul braavo, eesmärk täidetud 110%
Võib-olla eesmärk oligi disainida võimalikult neutraalse välimusega kodumasin.
Sel juhul braavo, eesmärk täidetud 110%
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Passat B8 R-line Diamond White 132KW
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 536 korda
Uus Tiguan
Mu arust suht ok nii seest kui väljast, ka tava mudel. Isegi see telekas pole nii silma kriipiv, kuigi vastikult toyotalik näeb välja. Muidugi annaks kõvasti soliidsust juurde nt kliima keeratavad nupud, Skoda pani seal küll täkkesse.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Klubiline
- Auto: passat b7
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 51 korda
Uus Tiguan
Väljaminev Tiguan Rliiniga on väga kena, ümarad Touaregid pole ka kunagi meeldinud samas.
Kui aus olla, siis ei ootagi midagi, aga ikka olen veidi pettunud.
Viimati muutis PriitV, 19 Sept 2023, 21:14, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 179 korda
- Kontakt:
Uus Tiguan
Aga märkasite. IQ LED, it's the Matrix LED
Nõustun, et kenam kui Passat, ukselingid skodalt maha joonistatud.
Kena on aga maeitea, videot vaadates ei sobi kuidagi need aramtuuri osad kokku. TV siin, TV seal ja siis ambient liist nagu Lada Niva Armatuur.
Üldmulje ilus aga visuaalne pool saaks parem olla.
PS! Mulle meeldib jätkuvalt, et VW "kuulas" oma kliente ja pani eelmise geni rooli uude masinasse.
Nõustun, et kenam kui Passat, ukselingid skodalt maha joonistatud.
Kena on aga maeitea, videot vaadates ei sobi kuidagi need aramtuuri osad kokku. TV siin, TV seal ja siis ambient liist nagu Lada Niva Armatuur.
Üldmulje ilus aga visuaalne pool saaks parem olla.
PS! Mulle meeldib jätkuvalt, et VW "kuulas" oma kliente ja pani eelmise geni rooli uude masinasse.
Viimati muutis R36, 19 Sept 2023, 21:35, muudetud 1 kord kokku.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 36 korda
Uus Tiguan
Kuulge auto eksperdid auto välimuse kohapealt. Kriitikat on rohkem,kui positiivset. Mida see välimus siia puutub? Siin foorumis on vaatajad,kellel on oma auto ikka ilusam,mis sellest,et AASTAST 2007. Teine vaatajaskond on.Jah,olgu mis on. Tahaks ,kuna AASTA ARV on 2023. Kui juba uus tehnika,siis eeldaks,et lastehaigused on kõrvaltatud.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 72 korda
- Tänatud: 159 korda
Uus Tiguan
Iga uue mudeliga kaasnevad mingid lastehaigused millest saadakse suht ruttu jagu. Ilmselt poleks ''lastehaiguseid'' Golf3 -el kui seda siiamaani toodetaks. Iseasi kes sellist ostaks kuigi tootmisaasta on 2023?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 12 korda
Uus Tiguan
Väline disain on küll kuidagi umbmääraseks ja "mulliks" läinud. Meenutab pistu eelmise ger Macani.
samas seest on asjalik ja mulle meeldib. Eks näis, mis lõpuks hindade ja saadavusega saama hakkab
samas seest on asjalik ja mulle meeldib. Eks näis, mis lõpuks hindade ja saadavusega saama hakkab
Oettinger Powered
Uued rehvid ja veljed
Uued rehvid ja veljed
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8 Highline 2.0TSI 162kW
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 162 korda
Uus Tiguan
Sai igavusest sammud esindusse seatud ja näpuga üle katsutud. Tõesti, täitsa kena nii siit kui sealtooolt, ka see keskekraan sulab suht hästi pilti. Toyotaga ikka ei võrdleks, sel on nagu vana raamiga teler, porr kuubis.
Skoda nupud meeldivad endale ka, oldschool tüüpide värk noh. A vaatasin ja vaatasin ning ei osanudki Tiguanis neid kuidagi ette kujutada ehk siis mulle täitsa meeldis nii. Topsihoidjatel oleks võinud ruloo peal olla, pole just kõige kenam auk seal silma all.
Kokkuvõttes täitsa viisakas tükk ja kuna B8 hakkab juba väga igavaks kiskuma, ingel [VW Bot: "Keel korda!"] 9 aastat juba, siis pani mõtlema küll. Säti või sammud mõne tuttava müügimehe poole
- Golhv
- Huviline
- Auto: mk6, mk7 TL, mk7 CL, mk7,5 R-line, mk7 GTI, mk8 Style, mk7 7 GTI PP
- Tänanud: 75 korda
- Tänatud: 101 korda
Uus Tiguan
tule tule, mul laos nii mõndagi põnevatmurf kirjutas: ↑04 Juul 2024, 22:19Sai igavusest sammud esindusse seatud ja näpuga üle katsutud. Tõesti, täitsa kena nii siit kui sealtooolt, ka see keskekraan sulab suht hästi pilti. Toyotaga ikka ei võrdleks, sel on nagu vana raamiga teler, porr kuubis.
Skoda nupud meeldivad endale ka, oldschool tüüpide värk noh. A vaatasin ja vaatasin ning ei osanudki Tiguanis neid kuidagi ette kujutada ehk siis mulle täitsa meeldis nii. Topsihoidjatel oleks võinud ruloo peal olla, pole just kõige kenam auk seal silma all.
Kokkuvõttes täitsa viisakas tükk ja kuna B8 hakkab juba väga igavaks kiskuma, ingel [VW Bot: "Keel korda!"] 9 aastat juba, siis pani mõtlema küll. Säti või sammud mõne tuttava müügimehe poole
-
- Huviline
- Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 36 korda
Uus Tiguan
Uus Tiguan. Mitu korda olen enda arvamist ütelnud foorumi poistele ,et maitse üle ei vaijelda,kuid oma arvamine on foorumis õige (mootsas keeles,aktseteeritav). Mina kommenteerin neid ,,uusi,, mudeleid,kui on nemad vähemalt 250000 km. läbinud. Ja C A.nelja,4 aastaga. See on tehniline vastupidavus läbisõidul. Aga et välimuse kohapealt....kommentaare. Antke andeks.. Ju vana jutt,kellele ilus ema,olgugi Aasta arvult on ju vana,aga kurjam,tütar on uuem,kuid ei meeldi. Tehke järeldus auto välimusest. Seega maitse üle ei vaielda,kuid arutleda ju ikka võib.
- Golhv
- Huviline
- Auto: mk6, mk7 TL, mk7 CL, mk7,5 R-line, mk7 GTI, mk8 Style, mk7 7 GTI PP
- Tänanud: 75 korda
- Tänatud: 101 korda
Uus Tiguan
t6nis3 kirjutas: ↑29 Aug 2024, 19:57 Uus Tiguan. Mitu korda olen enda arvamist ütelnud foorumi poistele ,et maitse üle ei vaijelda,kuid oma arvamine on foorumis õige (mootsas keeles,aktseteeritav). Mina kommenteerin neid ,,uusi,, mudeleid,kui on nemad vähemalt 250000 km. läbinud. Ja C A.nelja,4 aastaga. See on tehniline vastupidavus läbisõidul. Aga et välimuse kohapealt....kommentaare. Antke andeks.. Ju vana jutt,kellele ilus ema,olgugi Aasta arvult on ju vana,aga kurjam,tütar on uuem,kuid ei meeldi. Tehke järeldus auto välimusest. Seega maitse üle ei vaielda,kuid arutleda ju ikka võib.
- Manused
-
- image.png (151.78 KiB) Vaadatud 2956 korda