20 aastat vana luksusauto Phaeton omamine täna

Erinevaid linke seoses Volkswageniga.

Moderaator: etnies858

t6nis3
Huviline
Auto: Golf III 1.9 TDI 81kw(104kw), Golf IV 1.9 TDI 81kw(104kw),
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas t6nis3 »

Tegemist on foorumis üle haibitud teemaga,luksus Phaeton. No 7korda kallim kui G3,kuid kas mugavust vastu pakutakse sama palju? No kui rasvamagu pole siis natuke jah õlgadele vahemaad. Sõidaks see mootor remondivabalt vähemalt (rihmad ja õlid ei lähe arvesse) 700000 km. oleks juba asi. Minu autopargis on TDi.66 kw.selle L läbi teinud. Teine 532000.km.Lõppkokkuvõteks. Lauri. Selleks ei pea omama Phaetoni,et veenduda,kui luksuslik ta ikkagi on. On jah teisest puust kui G3.,kuid ülalpidamise kulud Phaetonil on ka topelt teisest puust kui G3. Minul on ka näiteid isiklikust autopargist G4. ja G6. See selleks. Auto ei ole eputamiseks. Seda tüüpi autod on tehtud ,,maffiale,,PIKAMAA sõitudeks. Aga omada täna sellist autot+? Kes keelab,aga maksa makse autolt KW. põhiselt. Raha võiks ju mujale suunata,kui olemattu mugavusse.

alkeemik
Klubiline
Auto: Bora
Tänanud: 57 korda
Tänatud: 112 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

t6nis3 kirjutas: 10 Juul 2024, 18:05Aga omada täna sellist autot+? Kes keelab,aga maksa makse autolt KW. põhiselt. Raha võiks ju mujale suunata,kui olemattu mugavusse.
Tõnis, kas sa oled üldse kunagi ühes Phaetonis istunud? See, et sina pole nõus mugavuse eest maksma, ei tähenda seda, et teised ei tohiks seda teha. Kõik ei ole nii võimsa rahatarkusega nagu sina - samas sul mitu autot - miks sul neid nii mitu on? Raha võiks ju mujale suunata kui mädanevatesse VW-desse? Kas ühe G3-ga ei saa hakkama?

t6nis3
Huviline

Heinar. Ütlesin oma arvamuse Phaetonilt. Kus on lugemist,et halvustasin teda. Mina olen nõus (kes ei oleks) maksma mugavuse eest autos. Siiski pole vaja maksta iga tilulilu eest ja uhkustada oma auto lisadega. Näide esiistmetel viis asendi mälu. No taevas APPI. Jala viibutus stange alla. Luuk avaneb,no kurt,ei avane. Jälle probleem. Võtmega küll avaneb.Mugavus. Kurvituled(see teema käis ka siit foorumist läbi) ei tööta. Multifunktsionaalne rool. Osad klafid ei tööta. No jah. Aga teadmiseks Heinar. Kuidagi on sedasi sattunud,et esialgu minu VWenid ei mädane. Samas vaata enda keret. Ega pole üleliikset. Hoiatus nõrganärvilistele.Tekst on tähelepaneliku lugemise korral arusaadav. Alaealistel mitte lugeda. Satub ju siia foorumisse igasuguseid.

Kasutaja avatar
margus000
Huviline
Auto: vw passat b8 rline 4motion.
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas margus000 »

t6nis3 kirjutas: 11 Juul 2024, 16:53 Heinar. Ütlesin oma arvamuse Phaetonilt. Kus on lugemist,et halvustasin teda. Mina olen nõus (kes ei oleks) maksma mugavuse eest autos. Siiski pole vaja maksta iga tilulilu eest ja uhkustada oma auto lisadega. Näide esiistmetel viis asendi mälu. No taevas APPI. Jala viibutus stange alla. Luuk avaneb,no kurt,ei avane. Jälle probleem. Võtmega küll avaneb.Mugavus. Kurvituled(see teema käis ka siit foorumist läbi) ei tööta. Multifunktsionaalne rool. Osad klafid ei tööta. No jah. Aga teadmiseks Heinar. Kuidagi on sedasi sattunud,et esialgu minu VWenid ei mädane. Samas vaata enda keret. Ega pole üleliikset. Hoiatus nõrganärvilistele.Tekst on tähelepaneliku lugemise korral arusaadav. Alaealistel mitte lugeda. Satub ju siia foorumisse igasuguseid.
Pidasid ennast silmas või . Tee kõigile headmeelt ja kao minema siit foorumist , seda lolli ila mda sa suust välja ajad on halb lugeda.

Vvariant
Huviline
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas Vvariant »

Uuena oli masin liiga kallis VW märgikandja kohta (vs S ja 7-seeria), praegu kasutatuna- ilmselt vaid hobikaks või mehaaniku tööautoks.
Inimesele, kes iga asja käib töökojas või esinduses tegema, see auto enam ei sobiks.

Kasutaja avatar
kaupo51
Huviline
Auto: VW Golf 4 cabrio, Mercedes Benz W123, ja üks Peugeot
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas kaupo51 »

Vvariant kirjutas: 11 Juul 2024, 19:02 Uuena oli masin liiga kallis VW märgikandja kohta (vs S ja 7-seeria), praegu kasutatuna- ilmselt vaid hobikaks või mehaaniku tööautoks.
Inimesele, kes iga asja käib töökojas või esinduses tegema, see auto enam ei sobiks.
See auto sobib täna suure rahakotiga inimesele. Mehaaniku tööautoks? Nii ja naa. Mehaanik ehk lukksepp saaks seda ise justkui tasuta remontida (kui oma tööd rahaks ümber ei arvesta), aga juppe peab ta hingehinnaga ikkagi ostma. Väga tihti esindusest. Minu käest paar aastat tagasi küsiti, mis maksab Phaetoni tagatuli, see sisemine, mis käib luugi külge. Ehk siis laias laastus üks neljast tagatulest. Maksis mingi 600 eurot "kõigest".

t6nis3
Huviline

Sinna tahtsin ju jõuda oma arvamisega. Kus on LUKSUS. Suur rahakott. On see siiski LUKSUS. Poisid.

Vvariant
Huviline
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas Vvariant »

Suure rahakotiga inimene ostab uue luksusauto, kuludega tegeleb raamatupidaja ja need pole talle olulised. Kui näed linnas uuemapoolset tavalist halli massi autot, siis sellel inimesel võib olla raha ja võib ka mitte olla. Kui näed vanapoolset luksusklassi mis on ka veidi tjuunitud, võib olla kindel et tollel kindlasti rahad ei liigu. Hobid ei pea muidugi odavad olema, igaühe vaba valik

anonymous2
Klubiline
Auto: Vw Passat Alltrack 4Motion 2014
Tänanud: 88 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas anonymous2 »

https://www.onemile.ee/?lang=et&page=osalejad

Karel Piiroja auto (Stig sõidab) Volkswagen Phaeton 4.9TDI (309hj)

Kadedad ja muidu kibestunud, saate vaatama minna, seda Phaetoni isiklikult. Vend lubas ja auto läheb lubadust täitma.

NB! ma ei tee üritusele reklaami !

@T6nis see auto peaks sulle juba sobima ju :D
"When I die, bury me face down so the world can kiss my ass."

t6nis3
Huviline

Räägime vanast ,,luksus,, autost Phaeton. No pole ju hullu.Aastaarv autol on ju mõnitamine.Auto on aastaarv. Inimesed ei märgi tehnilisse foorumisse oma aasta arvu. Argpüksid. Auto jääb autoks,kuid enda vanus jääb ikkagi foorumis enda teada. Luksus on ju sündides garantiiga.

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 76 korda
Tänatud: 55 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

t6nis3
Huviline

Alkeemik. Vastan sinu ütlemisele. Pilkasid,kas olen siiski Phaetoni istmel istunud. Mugavus. Seda autot on ju vaja pikka aega vaja ÜLAL PIDADA. Mida sellekohapealt vastad. Rohkem küsib raha,kui ise väärt on. Ülal pidamise kulu . Eputamine.

t6nis3
Huviline

Aga ärge unustada tema kere korrosiooni probleemidest.

Huligaan
Veteran
Auto: B8 Alltrack
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Huligaan »

aitab sellest sinupoolsest mämmutamisest.
Igal pool sa mämmutad kui pahad on uued autod, no lase siis neil olla, ikka ostetakse ja sõidetakse ja remonditakse. Ära ole kade ja kibestunud. Ei ole vaja iga teema alla seda nüüd taaskuulutada.

Kui 1860 poles Reithmann sissepõlemismootorit leiutanud/patendeerinud sõidaksime kõik siiani hobuvankriga? Areng nii iminesena kui ka tehnoloogias käib evolutsiooni juurde. See ei peagi meeldima, aga faktid jäävad faktideks.
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.

Kasutaja avatar
links
Klubiline
Auto: Bensiiniõgard
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas links »

Huligaan kirjutas: 23 Sept 2024, 16:26 aitab sellest sinupoolsest mämmutamisest.
Igal pool sa mämmutad kui pahad on uued autod, no lase siis neil olla, ikka ostetakse ja sõidetakse ja remonditakse. Ära ole kade ja kibestunud. Ei ole vaja iga teema alla seda nüüd taaskuulutada.

Kui 1860 poles Reithmann sissepõlemismootorit leiutanud/patendeerinud sõidaksime kõik siiani hobuvankriga? Areng nii iminesena kui ka tehnoloogias käib evolutsiooni juurde. See ei peagi meeldima, aga faktid jäävad faktideks.
Äh, las teine mämmutab, kuidas peab ennast välja elama kuskil, delfi kommentaariumis ju kustutatakse ära.

Kasutaja avatar
etnies858
Moderaator
Auto: Passat B6 1.4 Ecofuel Skoda Karoq Sportline
Tänanud: 324 korda
Tänatud: 181 korda

Lugemata postitus Postitas etnies858 »

Ma kustutan ka, mul viide sees :D tavaliselt reedel saan kõne tõnnilt

Pulku
Klubiline
Auto: Škoda Octavia 2.0TDI L&K 2018.a, Škoda Rapid 1.4TSI Sportline 2016.a
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas Pulku »

etnies858 kirjutas: 23 Sept 2024, 20:30 Ma kustutan ka, mul viide sees :D tavaliselt reedel saan kõne tõnnilt
Tegelt ka helistab sulle v? :think:

Kasutaja avatar
etnies858
Moderaator
Auto: Passat B6 1.4 Ecofuel Skoda Karoq Sportline
Tänanud: 324 korda
Tänatud: 181 korda

Lugemata postitus Postitas etnies858 »

Pulku kirjutas: 23 Sept 2024, 21:53
etnies858 kirjutas: 23 Sept 2024, 20:30 Ma kustutan ka, mul viide sees :D tavaliselt reedel saan kõne tõnnilt
Tegelt ka helistab sulle v? :think:
Mitte ainult mulle, ka teised siit foorumist kiirvalikus

Kasutaja avatar
links
Klubiline
Auto: Bensiiniõgard
Tänanud: 39 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas links »

etnies858 kirjutas: 24 Sept 2024, 06:30 Mitte ainult mulle, ka teised siit foorumist kiirvalikus
Ai rsk, oli mõte, et Sa see põhivend talle, tõnise liiniabi... :D

MustVälk
Veteran
Tänanud: 740 korda
Tänatud: 100 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

links kirjutas: 23 Sept 2024, 16:59
Huligaan kirjutas: 23 Sept 2024, 16:26 aitab sellest sinupoolsest mämmutamisest.

Äh, las teine mämmutab, kuidas peab ennast välja elama kuskil, delfi kommentaariumis ju kustutatakse ära.
Täpselt. Las ketrab oma teemat. Seda ei tasu isiklikult võtta ja sellele ei pea reageerima! :)
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Vasta

Mine “Lingid”