Multivani DSG DQ500 kiiruse anduri probleem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, GTI, J.Aru

Vasta
Urmo83
Uustulnuk
Auto: Multivan T5

Lugemata postitus Postitas Urmo83 »

Tere,

Mul on mure DQ500 Continental mehhatroonikga.

Mure selles et kui kastis õli saavutab temperatuu 65kraadi siis speed sensor 1 kaob tagant ära ja kast läheb lipi. Külmalt kõik toimetab nagu peab.

Praeguseks olen ära vahetanud plastikust nn. Juhtmeplaadi aga midagi ei muutunud.

Kas keegi oskab öelda kas neid andureid saab ka eraldi vahetada? Kas keegi teab kedagi kellel võiks olla vigane DQ500 Continental plaat kuskil vedelemas koos anduritega et saaksin proovida enda autol kas vead miutuvad kui plaadi ära vahetan.

Jah ma saan aru et kõige lihtsam oleks minna remonti ja lasta kõik ära vahetada suure raha eest aga mul oleks huvi kuidagi ise see korda nokitseda ja aru saada et kas tõesti see on nii keeruline probleem ja kuidagi teistmoodi ei saa😃.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 102 korda
Tänatud: 196 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Mis veakoodid välja tulevad?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Urmo83
Uustulnuk

Veakood on P071500
MustVälk
Veteran
Auto: Subaru Outback 2015 2.5 129kw Bensiin
Tänanud: 842 korda
Tänatud: 125 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Võid proovida küsida Automaatkast oü käest mis nende kogemus on sellise asjaga. Nad on palju asju läbi katsetanud ja palju asju nad ei remondi, sest remont ei jää kestma.
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Urmo83
Uustulnuk

Uurisin Käigukasti meestelt aga targemaks ei saanud. Ikka sama teema, et auto vaja sinna nendejuurde viia ja raha kaasa võtta ja siis hakatakse seal vaatama mis veakood on ning mille järgi tehas teeb uue varuosa just sellele autole ja siis veel mingi tegelane peab hakkama seda kodeerima...

Mulle ei mahu pähe kuidas see asi saab nii keeruline olla kui viga on teada, katkine varuosa on lauapeal ja keegi ei tea kuidas seda korda saaks teha.

Ma proovin veel ise nuputada ja otsida lahendusi kuidas seda odavamalt saaks remontida.

Ja kui kellelgi on veel häid mõtteid õi tuttavaid kes selle jamaga on tegelenud siis andke aga teada. Ja kui kellegi juhuslikult vana, katkist, kulunud või kanterve DQ500 Continental aju vedeleb siis võiks ka teada anda😁🤙
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 102 korda
Tänatud: 196 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Interneedus pakub et:
P0715 (17099) - Input Shaft Speed ​​Sensor G182 - Electrical Circuit Malfunction
kastis oleva kiiruse anduri/selle ühenduste probleem.

siin keegi lahkab remonditud blokki, sees on juuspeened ühendused mis võivad katkeda ning nende remont on paras peavalu
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 133 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

Urmo83 kirjutas: 22 Aug 2026, 06:22 Tere,

Mul on mure DQ500 Continental mehhatroonikga.

Mure selles et kui kastis õli saavutab temperatuu 65kraadi siis speed sensor 1 kaob tagant ära ja kast läheb lipi. Külmalt kõik toimetab nagu peab.

Praeguseks olen ära vahetanud plastikust nn. Juhtmeplaadi aga midagi ei muutunud.

Kas keegi oskab öelda kas neid andureid saab ka eraldi vahetada? Kas keegi teab kedagi kellel võiks olla vigane DQ500 Continental plaat kuskil vedelemas koos anduritega et saaksin proovida enda autol kas vead miutuvad kui plaadi ära vahetan.

Jah ma saan aru et kõige lihtsam oleks minna remonti ja lasta kõik ära vahetada suure raha eest aga mul oleks huvi kuidagi ise see korda nokitseda ja aru saada et kas tõesti see on nii keeruline probleem ja kuidagi teistmoodi ei saa😃.
kirjuta siia emailile.
vagdiagnostika2020@gmail.com
.
Vasta

Mine “Elektroonika”