Priidik,ole nii kena ja ära mine isiklikuks - see kus maal ma elan ja töötan,ei puutu asjasse ning veelvähem sinusse! Kui mina olen tühipaljas tati pritsija,siis sinu jutu peale jääb ka paraku mulje,et pole sa minust siis parem. Kui sa nii kõva remondimees oled ja puha ja lausa oma töökojaga,siis näidanud taset ja soovitanud midagi konkreetset,mitte hakanud seletama vanakooli ja pd erinevusest ning kellegi DIY teema täpsusest. Rääkimata sellest,et nn remondimehena peaksid sa teadma et PD omab samuti antud softi kiiksu ning ilmselt ka CR. Kahemassilise tööpõhimõte neil ei erine,ning küsimused ja ettepanekud selles osas võid VAG inseneridele esitada.
ülejäänu osas juba soovisin jõudu reaalselt asja üle vaatamisel st selle kolina osas mis,kus ja miks.
Passat B6 käivitub halvasti
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Re: Passat B6 käivitub halvasti
Viimati muutis copilot, 29 Mai 2014, 00:45, muudetud 1 kord kokku.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
Priidik333
- Tunnustatud
- Telefon: 53644681
- Auto: VW Touareg 2005 2,5TDI, Partner Tepee 2013, VW Passat B4 VR6 man.Opel Frontera 2,5 TD.Nordkapp 17 120 Hp 87a.
Vot mis siis välja tuli kui pöörasin tähelepanu et antud link oli veits vigane. Aga positiivne on see et asi sai parandatud. Ma olen nii paksu nahaga küll et ei tunne ennast puudutatuna kui mõni Sir siin sõna võtab.
www.autoravi.eu Diagnostika enamus autodele,Püsikiirushoidjate paigaldus,Hammasrihmade vahetus. Autode remont ja hooldus(Fuchs ja Mobil 1 õlid) , Karpide vahetus ja plekitööd,3D sillastend 53644681
-
copilot
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
Jäi küll veidi vastupidine mulje, aga las olla, elu läheb edasi.Priidik333 kirjutas:Vot mis siis välja tuli kui pöörasin tähelepanu et antud link oli veits vigane. Aga positiivne on see et asi sai parandatud. Ma olen nii paksu nahaga küll et ei tunne ennast puudutatuna kui mõni Sir siin sõna võtab.
Diesel Power KEEPS ME GOING