t6nis3 kirjutas:Mina sekkun teemasse jussi (Tarmi) jutu peale. Nimelt ülistab ta esindust , laidab nurgataga vasjat. Mina olen tööpäevadel auto remondi lukksepp,firma logoga jakk seljas. Õhtul tulen koju ja ka nädalavahetusel seda jakki seljas pole SELJAS POLE. Aga autosid ikka remondin nädala vahetusel. Kas sel juhul olen ,,nõnda nimetatud nurgatagune vasja,, .
Lootsin, et ei pea siia teemasse enam selgitama, kuid t6nnile peab ju ikka vastama.
1. Küsiks järjekordselt, kes on see saladuslik Tarmi, keda sa koguaeg üritad minuga seostada?
2. Ma ei ülista esindust.
3. Laidan tõesti vasjasid, sest paaril juhul on nende eelmised sekkumised on viinud selleni, et väikese kõksuga suhteliselt uued autod tuli maha kanda, sest eelnevalt on keegi suutnud auto niivõrd peeti keerata, et oli ohtlik juba enne kui avarii toimus. Proovi siis kliendile seletada, et paari puruks sõidetud detaili pärast tuleb auto maha kanda.
4.kui vaadata sinu remondi soovitusi erinevates teemades, siis ausalt, ma viiks auto ennem vasja juurde.
Minu poolt aitab!
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....