Kliimapumba tootlikuse langus?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Kliimapumba tootlikuse langus?
Lahtisena oli ta nüüd.suvesoojaga u 2 päeva.teibituna.kuni ootasin uut korki radika otsa kus see pikk kott.e kuivati on.on see siis üks ja ainuke kuivati mis radikas.arvasin siiani et ka eelpool mainitu asetseb kusagil.aga seda ei vahetanud ma küll.kuna seda varuosana.ei suutnud eraldi ilma radikata leida ükski varuosa müüja.on siis selles probleem.
Jääb ikkagi niiskuse kûsimus.kuidas ma selle kätte saan.kas piiritust? Kui siis kui palju?
- TiitRE
- Huviline
- Auto: VW Passat B7 2.0 TDI DSG 2011; BMW E70 xDrive 30d M-pakett 2009; VAZ 21063 1985; Suzuki KingQuad LTA-700 2007; Škoda Octavia 2.0tdi DSG 2005
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 93 korda
Minu vanemal Passatil, kui kliimat täitmas käisin, siis eelnevalt imeti niiskus välja...aega võttis ca. 10 min. Toimingu täpse kirjeldust ei oska öelda, kuid samadest ventiilidest igatahes aparaadiga imeti.ivo5 kirjutas:Jääb ikkagi niiskuse kûsimus.kuidas ma selle kätte saan.kas piiritust? Kui siis kui palju?
-
- Huviline
- Auto: Mercedes E350CDI 4Matic
- Tänanud: 1 kord
Kuivatis on graanulid, ühekordse kasutusega, kui kord niiskust täis, enam kätte ei saa. Tuleb vahetada. 10 min. saab torudes oleva niiskuse kätte, eeldab, et ümbritsev temperatuur on vähemalt 20c.
Kui torud on olnud avatud kauem kui 20 min. Tuleks kuivati vahetada.
Kui torud on olnud avatud kauem kui 20 min. Tuleks kuivati vahetada.
Viimati muutis Laur, 22 Aug 2015, 16:25, muudetud 1 kord kokku.
M.O.T.T