Kassu321 kirjutas:Ideepoolest sellise mootori eest üle 150 EUR-i ei maksaks. Pole ta nii vähelevinud kui 100 või 110kw mootor. Viimane kord kui otsisin seda mootorit jäi jutt hinna suhtes 1100.- vana raha komplekt. Samas audi 80/100 peal on ju VIST täpselt sama 85 kw mootor. Ka mina sinu asemel võtaks pigem mõne diisli endale ligi. Maksad mootori eesti küll mingi 300 EURi (näiteks) kuid see tasub ennast suhteliselt kiiresti ära, sest on väga ökonoomne.
Kaspar
Audi mootor on erinev. Jõud on sama, 85kW, kuid audil on lühem kolbikäik. Mootori kood 3A siis.
Mina sain oma mootori koos käigukastiga 2000 vana raha eest, nagu ma eelpool mainisin.
2E/ADY (85kW) mootor on algusest peale olnud peksupoisi staatuses. Samas kui tõsiselt vaatama hakata, siis bensiinikatest midagi suurt paremat võtta ei ole. On ABF (110kW), aga seda aja tikutulega mööda Eestimaad taga, siis on veel 9A (100kW), mis on mehhaanilise pritsega ja ongi kõik.
Isiklikult eelistan 2E-d iga kell 9A-le, eriti igapäevaliikuris, samas korras PG (G60) mootorit eelistaks jälle 2E-le.
Lõpuks tuleb ikka välja see, et milleks autot/mootorit tarvis on. 2.0 85kW on põhimõtteliselt pommikindel asi, mida on lihtne ja odav ülal pidada. Ühest valgusfoorist teiseni on 2E täpselt sama kiire kui ABF/9A
Diislite kohta niipalju, et valgustage, kes selle swapi teinud on, teisi minusuguseid rumalaid ka, et kas ja kuidas selle üldse kunagi legaalseks saab?