automaatne kesklukk

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
laving
Huviline

automaatne kesklukk

Lugemata postitus Postitas laving »

Nagu ?hes varasemas teemas kirjutasin, sai omale v?rskelt volkar soetatud. N??d tekib k?simusi iga p?evaga, et mida temaga veel teha saab, et omal mugavam oleks.

Niisiis, masin on 2004 Passat 1,9 TDI. Muidu mugavusvarustusi palju, kuni full-color GPS seadmeni, aga mida pole on automaatne kesklukk, et kui kohalt minema s?idan, siis l?heks uksed lukku. Peale korra ?nnelikult l?inud ?nnetust kui mulle korra uksek?lge karati Tallinna kesklinnas (uks oli kogemata lukus) p??an alati uksi lukku pana, samuti vedeleb l?ppar tagaistmel ja ... anyway - tahaks, et uksed oleks s?idu ajal lukus.

Kas seda saab kuidagi seadistada v?i on sellega nii, et kui pole, siis pole?
phaetonist
Huviline
Lugemata postitus Postitas phaetonist »

kui ei eksi siis saab kyll - tuleb keskluku aju ymber kodeerida -
kiirusel yle 15 km/h lukustab uksed ja avab need kui syytev?ti v?lja t?mmata.
p??rdu teenindusse
laving
Huviline

ok, mul oli p?ris pikk list igasugu k?simustega, helistasin teenindusse ja sain k?igile ilusti hinna taha, kuskil mainitud p?evatulede automaatl?lituse hinnaks ?eldi ka v?hem kui siit lugeda andis.
Igatahes t?nud, teema v?ib vist lukku pana.

Ahjaa, hinnaks siis 225.- nii p?evatulede kui keskluku jaoks eraldi (kuigi nagu ?ks progemine).
K?simus oli ka v?tme koopia tegemise kohta, aga kuna see on kokkulapitav ning puldiga, siis selle l?pphind on ?le 2k. Selle tellimisel kohaldatakse ettemaksu ning kaasa peab v?tma auto dokustaadid ja enda omad ka.
digimiq

Lugemata postitus Postitas digimiq »

p?evatulede automaatl?lituse hinnaks ?eldi mulle SA's alguses ~1300 krooni.

Kui auto k?tte sain ilutses arve peal number 810 krooni :-)
laving
Huviline

Sain abi hoopis ?he klubilise k?est, t?nud Dixile!
Sai ?le vaadatud nii kliima, automaatne uste lukustamine kui ka palju muudki. Tulede osas tuleb sinna vahele ?ks karp panna :), saab ka vast varsti tehtud.

Lihtsalt infoks neile kes omalie ise auto on toonud saksast, platsilt ostes on neil maha kruvitud nii kliimad kui makid, turvalisuse huvides, Peale nende tagasi panemist on aga t?en?oliselt vaja korra kompuutriga masin ?le k?ia, sest sellele j??vad m?llu errorid mis tekivad ebakorrektse k?itumise t?ttu seadmetega. Kui see tehtud, siis k?ik t??tab j?lle h?sti.
niinekas
Huviline

Lugemata postitus Postitas niinekas »

Algselt postitas: laving maha kruvitud nii kliimad kui makid
Mis m?ttes?
minu aeg on siin ümber saanud
laving
Huviline

:) otseses.

Ostsin auto http://www.autohus.de" onclick="window.open(this.href);return false; platsilt (Bush'ist). Seal k?ib protseduur nii, et sa saad platsile kaasa kataloogi autode kohta (isiklikuks tarbeks ja sodimiseks) ning v?id kaasa k?sida MAX 3e auto v?tmed ja neid siis proovida. Selleks aga, et autodest asju kaasa ei v?etaks, on need platsil seismise ajaks tehtud blanguks - makid, kondid, k?ik mis annab, k?ik v?lja. Kui oled valiku auto osas teinud, siis paberite vormistamise jooksul pannakse sulle k?ik vidinad masinasse tagasi. Kahjuks k?ll ei teha neile siis kompuutriga resetti, ehk see oligi mul tegematta. K?ik kompuutrid olid vea s?numeid t?is.
digimiq

Lugemata postitus Postitas digimiq »

Algselt postitas: laving
Tulede osas tuleb sinna vahele ?ks karp panna :), saab ka vast varsti tehtud.
Minul ei pandud mingit karpi - 1 relee, 3 dioodi ja 1,5h t??d oli SA arve peal kirjas.
Selle karbi oleks ma ju v?inud ise ka sinna panna ;)
Aga v?hemalt ma loodan, et SA mulle sinna mingit sodi ei tee .....
laving
Huviline

lasin SA's selle 1453.- EEKise protseduuri ikkagi ?ra teha. Kalliks l?ks mul asi xenonide p?rast. Siis on sinna vaja aegrelee vahele panna.
Juba n?dala olen automaatsete p?evatuledega ringi k?tnud, siiamaani pean endale meelde tuletama, et pole vaja tulesid sisse l?litada :), nii k?e sees see liigutus.
Vasta

Mine “Elektroonika”