Passat 1.9tdi istmete all olevad voolupistikud!?

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Huligaan
Veteran
Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 31 korda

Passat 1.9tdi istmete all olevad voolupistikud!?

Lugemata postitus Postitas Huligaan »

Servus

Sain siis omal pisikest salongilammutust tehtud, kui hakkasin kruvikeerajat esiistme alt otsima, siis avastasin et mul m?lema esiistme alla tulevad mingid elektrijuhtmed. Seal on lausa 4 pesa elektri jaoks. ?ks pistik neljast on kasutatud, sinna jookseb 3 juhet, aga ei tea nende juhtmetele mingit rakendust leida, kuna ei ole mul ei elektrilisi istmeid, istmesoojendusi, ega ka turvav??de andurit :D

seega sellest k?simus, mis see olla v?iks :D:D
suht lampi k?simus, aga nuu ?kki keegi on sama dilemma ees kunagi olnud ja uurinud v?lja :D

kui vaja pilti orgunnida, ?kki saan ka selle orgunnitud.

Parimat,

Rainer
mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

Hm minul on istme all igatahes airbagi juhtmed. Ja mul ei ole kah istme soendusi .Istme all on ?ks relee ja hunnik juhtmeid. Nii ,et ma arvan et sul on seal autos kas on kunagi olnud k?lgmised turvapadiad v?i on lihtsalt valmis olek.
Huligaan
Veteran
Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Huligaan »

See on ka hea variant :) kui n??d loogiliselt v?tta siis see peaks olema ka korrektne variant, kuna on t?iesti olemas k?lgmised turvapadjad :) kurja ise ei tulegi selle peale .

T?nud ;)
Vasta

Mine “Elektroonika”