Palve klubilistele: Passati veokonksu näidis: SIARR 5032

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Catfish
Huviline
Auto: Passat B5 1,9 TDI (85kW); Golf Mk3 1,9 TDI (66kW) Variant

Palve klubilistele: Passati veokonksu näidis: SIARR 5032

Lugemata postitus Postitas Catfish »

Olen juba päris tükk aega tulutult taga ajanud Passat B5 veokonksu viimast juppi (keegi haige on selle ära võtnud, rsk)
Pilt

Tootja: SIARR
Mudel: 5032

Kogu krempel näeb välja selline: http://www.remorques-online.com/catalog ... 5032-C.pdf

Kas keegi oskab mingit head nõu anda, kust saaks selle jupi?? Hädaga olen nõus kasvõi terve krempli võtma, et seda juppi saada, sest asjaga on suht kiire...
Viimati muutis argo, 02 Mär 2012, 18:29, muudetud 3 korda kokku.

Kasutaja avatar
tito
Huviline
Tänatud: 220 korda

Re: SIARR 5032

Lugemata postitus Postitas tito »

Catfish kirjutas:Olen juba päris tükk aega tulutult taga ajanud Passat B5 veokonksu viimast juppi (keegi haige on selle ära võtnud, rsk)
Pilt

Tootja: SIARR
Mudel: 5032

Kogu krempel näeb välja selline: http://www.remorques-online.com/catalog ... 5032-C.pdf

Kas keegi oskab mingit head nõu anda, kust saaks selle jupi?? Hädaga olen nõus kasvõi terve krempli võtma, et seda juppi saada, sest asjaga on suht kiire...
Konesko on konksu tootja Eestis, pädevikud teevad Sulle sellise osa äkki? Uuri võimalusi sealt .
BMW, Mazda, Ford, Jaguar, Land Rover,Volvo ja BYD on uus VAG

audivana
Huviline
Telefon: 56871880
Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas audivana »

Täpselt sama mure.

Catfish
Huviline

Koneskos 2 poldi kinnitusega variant ainult :cry: aga mul 4 poldi kinnitusega (48 x 75 / 10mm poldid)

Catfish
Huviline

Re: SIARR 5032 veokonks

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] küll... olen lolliks otsinud aga ei leia seda konksu otsa kusagilt.
Viimases hädas käisin kõik Kadaka autoärikate vanarauaplatsid läbi lootuses mõne auto küljest see ära ärida aga tulemusteta...mõni autoärikas läks nii änksi täis, et roomas ka japside persealused läbi :D (lubasin kuni 100 € maksta selle jubina eest)

Ega midagi üle ei jää, kui tuleb see jupp teha lasta.
Oleks hea, kui saaks lellegilt laenata näidiseks seda originaal konksu otsa! Palve VW klubilastele - vaadake oma Passatite saba alla ja kui leiate sealt 4 poldi kinnitusega Siarri konksu, siis äkki laenate seda mõneks päevaks näidiseks mille järgi uus konks meisterdada?

Kui kellelgi veel sama konksu vaja (audivana?), võiks kampa lüüa ja neid mitu tükki lasta vorpida.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”