ECU vahetus 3B2
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
ECU vahetus 3B2
Tere
Kas kuskil on õpetust, kuidas vahetada ECU kuna minu auto oma on kas kahjustada saanud või on keegi sellega jamanud kuna pöörde piiraja on sätitud 7000rpm peale. Samas on mul tunne et võtab liiga palju kütet ning vahest käitub imelikult( mootorilt on kõrvaldatud kõik vaakumi lekked ning vag-com ei näita ühtegi viga).
Kas kuskil on õpetust, kuidas vahetada ECU kuna minu auto oma on kas kahjustada saanud või on keegi sellega jamanud kuna pöörde piiraja on sätitud 7000rpm peale. Samas on mul tunne et võtab liiga palju kütet ning vahest käitub imelikult( mootorilt on kõrvaldatud kõik vaakumi lekked ning vag-com ei näita ühtegi viga).
Viimati muutis argo, 23 Mai 2012, 01:55, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
- Tänanud: 43 korda
- Tänatud: 198 korda
- Kontakt:
Re: ECU vahetus 3B2
Mis aasta?
Võtad kojameeste katte lahti, seal all on aju. Poldid lahti.
Pistiku külje pealt tõmbad sellise "pulga"(paremat nime ei tulnud pähe), misjärel tuleb aju lahti. Uus asemele ja kõik kokku.
Olenevalt aastast sõltub, kas immo ka midagi tahab. Vanem ei taha, uuem tahab.
Võtad kojameeste katte lahti, seal all on aju. Poldid lahti.
Pistiku külje pealt tõmbad sellise "pulga"(paremat nime ei tulnud pähe), misjärel tuleb aju lahti. Uus asemele ja kõik kokku.
Olenevalt aastast sõltub, kas immo ka midagi tahab. Vanem ei taha, uuem tahab.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Auto ise on 1997(Rohelise displeiga) ning 1.8 92kw ADR mootoriga. Kas see on tõesti nii lihtne?
Viimati muutis saar20, 26 Apr 2012, 12:49, muudetud 1 kord kokku.
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Sul vana immo, seega aju vahetus ei nõua immo sobitamist. Võib ju kaabliga enne ja pärast üle käija kuid ei juhtu kui seda ei tee.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
-
- Moderaator
- Telefon: 5515335
- Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 61 korda
On see tõesti nii lihtne? Mul ei läinud isegi Golf 3 vale ajuga käima. Ross-techi lehel ju pikk tekst kuidas aju ja immo sõbrustamist teha, proovinud ma ise pole.
Viimati muutis dellu, 29 Apr 2012, 13:42, muudetud 1 kord kokku.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
- R36
- Tunnustatud
- Kontakt:
Ma vahetasin golf 3 aju, ei teinud mingit immo sobitamist ja töötas. Kuigi ross-tech soovitab teha immole ja ajule tehase seaded. Hiljem seda muidugi tegin kindluse mõttes. Immo1ja Immo2 on ainult ühesuunalised, see tähendab, et info liigub ainult immost mootori ajju.dellu kirjutas:On see tõesti nii lihtne? Mul ei läinud isegi Golf 3 vale ajuga käima. Ross-techi lehel ju pikk tekst kuidas aju ja immo sõbrustamist teha, proovinud ma ise pole.
Viimati muutis R36, 29 Apr 2012, 15:50, muudetud 1 kord kokku.
- masuurik
- Huviline
- Auto: QUATTRO 5.
- Tänatud: 2 korda
KONTAKTRIIV on selle ajupistiku kinnituse tehasepoolne nimetus.Lihtsalt üldhariv teemavälisus. 

Viimati muutis masuurik, 29 Apr 2012, 17:46, muudetud 1 kord kokku.