Karpa mootori asemel gti mootor?

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Lauri1
Huviline
Telefon: 569 99266

Karpa mootori asemel gti mootor?

Lugemata postitus Postitas Lauri1 »

Kuna volkari pealt täitsa võhik aga tahaks g2 osta endale, gti masint eestist veel leidnud ei ole siis ostaks karpaga masin millele tahks gti mootori peale panna.
Siit ka küsimus, eeldan et mootor aiste vahele sobib 1:1le aga kuidas on juhtmestikuga, kas sisseprittsega mootrit saab sinna panna või tuleb hakata ka mingit kere jutmestiku vahetama? Siis muutub juba asi muidugi mõtetuks.
Igasugune info teretulnud!

Ette Tänades, Lauri.
Deemu
Huviline
Auto: Audi A4 TDI
Tänatud: 1 kord

Re: Karpa mootori asemel gti mootor?

Lugemata postitus Postitas Deemu »

Juhtmestik tuleb jah ära vahetada.
Kasutaja avatar
J.Aru
Moderaator
Auto: Passat B5 1.9Tdi 81kw '98(vanemate oma), B5 1.9Tdi 81kw '97, B5.5 2.5Tdi 132kw '04
Tänanud: 51 korda
Tänatud: 61 korda

Lugemata postitus Postitas J.Aru »

Miks muutub asi mõtetuks kui juhtmed vaja ka vahetada? Kui ise teed ei lähe ka palju maksma, vanadel autodel see hea, et kaitsmeploki tagant saab pistikud lahti võtta ja ainult kapotialused juhtmed ära vahetada.
Kasutaja avatar
--keit--
Huviline
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas --keit-- »

J.Aru kirjutas:Miks muutub asi mõtetuks kui juhtmed vaja ka vahetada? Kui ise teed ei lähe ka palju maksma, vanadel autodel see hea, et kaitsmeploki tagant saab pistikud lahti võtta ja ainult kapotialused juhtmed ära vahetada.
Võimalik, et ka ülejäänud juhtmestik tuleb välja vahetada. Sest oleneb mis aasta mootor peale läheb. Kas CE1 või CE2. Pistikud ja kaitsmeplokk on neil erinev.
Või siis hakata skeemi pealt taga ajama ja siis pistikuid vahetama.

G2 puhul juhtmestiku täielik välja vahetamine ei ole just eriti raske. Kui on aega ja viitsmist ning pea töötab, siis pole see probleemiks.
alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 68 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

Ma arvan, et neid g2 gti-sid on ikka müügis ka. Mina ei näe mõtet osta mingi suvaline saan ja hakata tegelema mootori ümber tõstmisega. GTI ei ole ju ainult mootor.
Kasutaja avatar
--keit--
Huviline

alkeemik kirjutas:Ma arvan, et neid g2 gti-sid on ikka müügis ka. Mina ei näe mõtet osta mingi suvaline saan ja hakata tegelema mootori ümber tõstmisega. GTI ei ole ju ainult mootor.
Täpselt, tahtsingi just oma postitust muuta. Kirjutada, et ega GTI ei ole vaid mootor. Et tõsta tuleks päris palju ümber.

Kuigi hetkel avalikult müügis pm polegi vw mk2 GTI-si :)
alkeemik
Klubiline
Auto: Toledo VR5
Tänanud: 68 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas alkeemik »

Ja isegi kui hetkel pole, siis kindlasti tuleb mõni müüki enne kui sa suudaksid selle swapiga ühelepoole saada. Oleme ausad, et ega g2 gti teab mis väga haruldus pole mida ei müüdaks.
Viimati muutis alkeemik, 16 Apr 2013, 15:34, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
NOTFAST
Tunnustatud
Telefon: 5141947
Auto: Hunnik erinevaid Volkse, MB ja BMW
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas NOTFAST »

Gt versioonist GTI ehitamine pole küll teab mis ulme.
Tartu ja Võru vahel. Tel 5141947
VAG autode remont ja enamus autode diagnostika. Sportautod ja nendega seonduv. Autoabi ja lammutus. karol@kolleriauto.ee Küsi kindlustust. Ametlik koostööpartner.
Lauri1
Huviline
Telefon: 569 99266

Lugemata postitus Postitas Lauri1 »

Seda ma adun jah et GTI ei ole ainult mootor. sillad, sisustus elemendid, välis liistud, stange lisad, jne.
Golfi võtaksin nii pool hobi autoks, suvel naine sõidaks edasi-tagasi 10km tööle ja koju, ise tahaks kah vahepeal natuke kiiremat- äkilisemat sõitu teha.
Mul otseselt vahet ei ole kas oleks puhtatõuline GTI või on aint mootor seal vahel mis kiiret sõitu teeks.

Aga tänan vastamas, sain oma küsimusele vastuse et niisama lihtne see mootori vahetus ei oleks aga pm oleks tehtav.
Kasutaja avatar
--keit--
Huviline

Lauri1 kirjutas:Seda ma adun jah et GTI ei ole ainult mootor. sillad, sisustus elemendid, välis liistud, stange lisad, jne.
Golfi võtaksin nii pool hobi autoks, suvel naine sõidaks edasi-tagasi 10km tööle ja koju, ise tahaks kah vahepeal natuke kiiremat- äkilisemat sõitu teha.
Mul otseselt vahet ei ole kas oleks puhtatõuline GTI või on aint mootor seal vahel mis kiiret sõitu teeks.

Aga tänan vastamas, sain oma küsimusele vastuse et niisama lihtne see mootori vahetus ei oleks aga pm oleks tehtav.
Pigem võta siis nt Golf 3 gti vms. Neid saada kõvasti rohkem kui G2 Gtisi.
Saab samuti teha piisavalt kenaks ning võimaldab ka kiiremat sõitu.
Vasta

Mine “Mootor”