Golf IV 1,4 (55kW) mure mootoriga

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
FR-89
Uustulnuk
Telefon: 53472103
Auto: VW Golf 4
Golf IV 1,4 (55kW) mure mootoriga

Lugemata postitus Postitas FR-89 »

Mure järgmine: Golf IV 1,4 (55kW) mootor klõbiseb kahtlaselt ja töötab üldse väga valjult bensiini mootori kohta (hääl nagu diiselmootoril). Eelmine omanik väga põhjalikult ei seletanud, mainis ainult et midagi nukkaanduritest aga täpselt ei saanud aru (ei pidanud suur probleem olema) ja kui käisin autoremonditöökojas siis ka suurt tähelepanu sellele ei pööratud. Äkki oskab keegi nõu anda, et milles siiski see probleem võib olla ja kuidas seda lahendada?
Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Re: Golf IV 1,4 (55kW) mure mootoriga

Lugemata postitus Postitas Stollu »

1.4 mootoritel kombeks klõbistada hüdrotõukureid , mul hoovis üks Bora sama mootoriga , osteti 5 aastat tagasi , klõbiseb ja pole midagi siiamaani juhtunud , tüüpviga 1.4 liitristel
FR-89
Uustulnuk

Aga seda tüüpviga kuidagi parandada ei saaks..? Või lihtsalt ongi nii, et klõbiseb ja midagi ei juhtu. Pole tähele pannud, et teistel samasugustel golfidel see klõbiseks.
Stollu
Huviline
Auto: Bora AUQ(rip), Golf3 GTI(ex) , Audi A4 ASN
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stollu »

no hetkel lähtun sellest Borast mis hoovis seisab , vahetatud midagi pole , sõidab , on küsitud miks ja mis juhtub , öeldakse et pole mingi suur probleem , häirib ainult kõrva eks oleta siis ise aga muidu teemasid selle kohta siin jätkub , kirjuta otsingusse -hüdrotõukurite vahetus- ja uuri enda jaoks mõned asjad selgeks , kus , kas ja kuidas
tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 150 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Kas saan õigesti aru, et ostsidki ilmse mootoririkkega auto? Sellistest käikudest ma aru ei saa. See on niigi õnnetu mootor ja kui ta ostuhetkel ka juba kahtlane on, siis miks ingli [VW Bot: "Keel korda!"] pärast sa ta üldse ostsid:) See postitus ei aita sind muidugi mure lahendamisel edasi.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Eks ees ootab tõukurite vahetus või on probleemid plokikaanega.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
FR-89
Uustulnuk

tobimarg kirjutas:Kas saan õigesti aru, et ostsidki ilmse mootoririkkega auto? Sellistest käikudest ma aru ei saa. See on niigi õnnetu mootor ja kui ta ostuhetkel ka juba kahtlane on, siis miks ingli [VW Bot: "Keel korda!"] pärast sa ta üldse ostsid:) See postitus ei aita sind muidugi mure lahendamisel edasi.
Jah, see postitus tõepoolest ei aita palju :) Vaata selle "kuramuse" pärast et see asi polnud siis nii hull ja teadagi kuidas automüüjad valetavad.. Jah, läksin õnge, minu viga aga seepärast ma ju lahendust otsingi aga ei oodanud, et ninatargad hakkavad sõna võtma selle tagantjärgi tarkusega :) Aga aitäh sellegipoolest!
Vasta

Mine “Mootor”