Oskab keegi öelda, miks kaitse number 42 läbi läheb? Peaks olema
Windscreen and rear window washer pump
Rear window wiper motor
Aknapesu töötas laitmatult (nii ees kui taga) kuni eile autosse istudes. Enam vett ei pritsi ja tagumine kojamees ka ei tööta. Vahetasin kaitsme ära ja kui võtme süütelukku lükkasin lõi kaitsme kohe läbi. Süütelukku lükates ei tõmba kojamehi ka enam alla. Esimesed kojamehed töötavad edasi.
Esimese asjana kannataks ju testimise huvides tagaluugi mootor lahti ühendada. Kui siis kaitse terveks jääb on hästi, ehk viga on mootoris. Kui ei, võivad olla viga saanud luuki minevad juhtmed (ehk kerevaheline liikuv ühendus). Imestada pole siin midagi, hiljuti nägin 2010.a. masinat, millel juba liikuvast kohast juhtmed puruks.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
dellu kirjutas:Esimese asjana kannataks ju testimise huvides tagaluugi mootor lahti ühendada. Kui siis kaitse terveks jääb on hästi, ehk viga on mootoris. Kui ei, võivad olla viga saanud luuki minevad juhtmed (ehk kerevaheline liikuv ühendus). Imestada pole siin midagi, hiljuti nägin 2010.a. masinat, millel juba liikuvast kohast juhtmed puruks.
Aga kuidas seda seletada, et kui süüte järgi saab siis läheb kaitse läbi?
Kas süüte sisselülitades käib vool kõikidest mootoritest ja pumpadest läbi? Loogiliselt võttes peaks kaitse siis läbi minema kui ma kojamehi/aknapesureid rakendan mitte süüte sisselülitamisel või ma eksin?
No ei saa välistada, et vool antakse kohe peale ja reziime kontrollitakse miskit pidi.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
Vaatasin päeval seda luuki ja ei hakanud silma, kust otsast ma lammutamisega pihta hakkama peaksin? Oskab keegi nõu anda, kuidas tagaluugi mootorini jõuda?
mdisain kirjutas:Vaatasin päeval seda luuki ja ei hakanud silma, kust otsast ma lammutamisega pihta hakkama peaksin? Oskab keegi nõu anda, kuidas tagaluugi mootorini jõuda?
Eemaldad luugi polstris olevatest aukudest kummastki ühe kruvi ja ohukolmnurga hoidja tagant veel kaks kruvi. Eeldatavasti on polster kinni metalltüüblitega - tuleb polster ära tõmmata.
mdisain kirjutas:Vaatasin päeval seda luuki ja ei hakanud silma, kust otsast ma lammutamisega pihta hakkama peaksin? Oskab keegi nõu anda, kuidas tagaluugi mootorini jõuda?
Eemaldad luugi polstris olevatest aukudest kummastki ühe kruvi ja ohukolmnurga hoidja tagant veel kaks kruvi. Eeldatavasti on polster kinni metalltüüblitega - tuleb polster ära tõmmata.
Jah nii see käis. Päris ära seda muidugi ei saanud, kuna ta on vist kuidagi ühendatud veel akna ümber oleva plastikuga aga see selleks.
Sain mootoril juhtme tagant ära ja oh imet kaitse ei põlegi enam läbi. Nüüd kui on selge, et mootor tuksis siis kust kohast kõige kiiremini ja parema hinnaga uue saada võib? Soovin seda loomulikult koos vahetusega
mdisain kirjutas:Sain mootoril juhtme tagant ära ja oh imet kaitse ei põlegi enam läbi.
Täna hommikul (Viimati kasutasin pühapäeval) autosse istudes aknapesur jälle ei toiminud (tagumisel mootoril on juhe tagant ära) ja olen enam kui kindel, et kaitse on läbi. Kuidas nüüd edasi toimetada? Ei jää muud üle, kui auto Møllerisse viia?
Oleneb mis kell su hommik oli. Millalgi tuli padukas. Äkki koguneb sul vesi kuskile, mis lühise tekitab. Mul Fordiga oli kunagi nii, et lumi kogunes klaasipuhastite alla ja läks seal lühisesse pistik. Fordi geniaalsed insenerid panin muidugi immo samale kaitsmele. Ma jagelesin pool päeva. Korra isegi sain tööle, aga niikui klaasipuhastajaid puutusin jälle kaitse läbi. Vedasime tuttava garaazi, sulas seal ööläbi. Hommikul vahetas ta kaitsme ära ja ütleb, et midagi ei põle ju läbi.
dellu kirjutas:Oleneb mis kell su hommik oli. Millalgi tuli padukas. Äkki koguneb sul vesi kuskile, mis lühise tekitab.
Hommik oli natukene enne üheksat ja suurem vihm oli siis juba läbi. Oskab keegi juhendada kust ma lühist otsida võiksin? Kuna tagumisel mootoril on juhe küljest ära siis pigem esimene mootor või pump?
Äkki on esiklaasi kojameeste mootor kinni roostetatud ja nii kui lülitad süütet sisse nad peavad alla liikuda ja lööb kaitse läbi. Sellel mootoril oli isegi mingi tehase aktsiion et paigaldati katet juurde. Endal oli tulede pesuri pump roostes ja ka oli kaitse läbi.
Võid ka kontrollida luugi ja kerevahelisi juhtmeid. Võib-olla tagaluugimootorilt pistikut tagant võttes liigutasid natuke juhet ja sellel hetkel enam lühist ei andnud.
Andrusito kirjutas:Äkki on esiklaasi kojameeste mootor kinni roostetatud ja nii kui lülitad süütet sisse nad peavad alla liikuda ja lööb kaitse läbi. Sellel mootoril oli isegi mingi tehase aktsiion et paigaldati katet juurde. Endal oli tulede pesuri pump roostes ja ka oli kaitse läbi.
Esiklaasi kojamehed töötavad teise kaitsmega ja nendega on kõik korras. Liikuma hakates tõmbavad ilusti alla ja töötavad täpselt nii nagu vaja.