Golf ll 1.6 40kw Käivitus.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf ll 1.6 40kw Käivitus.
Tere .'
Mure järgmine :
sattusin õnnetu golfi otsa keegi on kunagi seda tuunind .. (prostalt)
palju otse veetud juhtmeid ja maailma ebamugavamad istmed,armatuurist kadunud pooled asjad toore värk mõned nupud jne. nii
juhtmed sain korda . kuid nyyd järgmine jama käivitusega:
hommikul käija nii palju kui tahad käima ei lähe. panen nööri sappa kohe käib.
kui natuke gaasi peal hoida ja siis välja suretada ja siis starterist jälle läheb.
kyte tagasi ei vaju. klap toimib ,ylevoolu voolikud vahetatud,
olen proovinud ka seda nn toore kangi seal pumba juures aga sellega yltse ei käivitu.
näen seda et pumba taga olev esimene pihusti lekib kas se võib olla probleem. või millised asjad peaksin kindalsti ylevaatama .
ja kas on võimalik et õhk pärast pumpa kuskil vahele sattub?
Mure järgmine :
sattusin õnnetu golfi otsa keegi on kunagi seda tuunind .. (prostalt)
palju otse veetud juhtmeid ja maailma ebamugavamad istmed,armatuurist kadunud pooled asjad toore värk mõned nupud jne. nii
juhtmed sain korda . kuid nyyd järgmine jama käivitusega:
hommikul käija nii palju kui tahad käima ei lähe. panen nööri sappa kohe käib.
kui natuke gaasi peal hoida ja siis välja suretada ja siis starterist jälle läheb.
kyte tagasi ei vaju. klap toimib ,ylevoolu voolikud vahetatud,
olen proovinud ka seda nn toore kangi seal pumba juures aga sellega yltse ei käivitu.
näen seda et pumba taga olev esimene pihusti lekib kas se võib olla probleem. või millised asjad peaksin kindalsti ylevaatama .
ja kas on võimalik et õhk pärast pumpa kuskil vahele sattub?
-
Petzo
- Huviline
- Telefon: 55596240
- Auto: Golf II
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 28 korda
Re: Golf ll 1.6 40kw Käivitus.
Kui kuskilt midagi lekib siis satub kindlasti õhk vahele.
Veel loomulikult vaata eelsüüteküünlad üle. Kui need korras siis edasi tuleks juba kompressiooni, pihusteid ja pumba ajastust vaadata.
Veel loomulikult vaata eelsüüteküünlad üle. Kui need korras siis edasi tuleks juba kompressiooni, pihusteid ja pumba ajastust vaadata.
Rait.
-
Siim105
- Huviline
- Auto: Vw JettaTX Mk1, Golf LD Mk1
- Tänatud: 1 kord
Eelsüüteküünlad, küünalde relee ja kaitse(med) üle vaadata.
E: käigukasti poolsele küünlale proovi panna akult otse vool peale. Hoia umbes 20 sekundit ja võta juhe ära ja proovi käivitada.
E: käigukasti poolsele küünlale proovi panna akult otse vool peale. Hoia umbes 20 sekundit ja võta juhe ära ja proovi käivitada.
Viimati muutis Siim105, 26 Nov 2013, 12:26, muudetud 3 korda kokku.
Lowly Gentleman
Welcome to my World. The World of Diesel.
-
audivana
- Huviline
- Telefon: 56871880
- Auto: Volkswagen Passat 1.9tdi 1999a, Audi A4 B6 1.9tdi
- Tänatud: 2 korda
Mina oma 40kw ilma selle käsigaasita/tooreta kūlmaga
just käima ei saanud.
siim seleta mulle 20minuti teema lahti. Ei nuputanud
välja mis kasu see toob
just käima ei saanud.
välja mis kasu see toob
eelsyyte kyynlad vahetatud. tegin just need yhenused ka puhtaks.
täna sain 100ah /720 aku sellega sain käijata nii et vähe pold .. selline hääl et kohe läheb läheb. aga tutkit.
ja seda toore värki no ma ei tea. kui selle peale tõmban siis nagu ei tee yltse sellist häält et hakaks käima minema.
täna sain 100ah /720 aku sellega sain käijata nii et vähe pold .. selline hääl et kohe läheb läheb. aga tutkit.
ja seda toore värki no ma ei tea. kui selle peale tõmban siis nagu ei tee yltse sellist häält et hakaks käima minema.
- Ristotu
- EVWK juhatus
- Telefon: 58151062
- Auto: VW Jetta G2, Audi Coupe typ85, Peugeot 406, VW G4, audi 100 avant, Lupo, Škoda Superb 2 FL
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 61 korda
kõigepealt võiks kontrollida kas eelsüütele tuleb vool peale ja ma loodan et sa toore klappi suretus klapiga segamini ei ajanud, tooreklappi on ju päris keeruline tõmmata, kuna see pumba ja mootori vahel, meil oli Martvl-iga ikka probleeme, et sinna trossigi sappa saada, kuna seal parajalt vähe ruumijaakson0 kirjutas:eelsyyte kyynlad vahetatud. tegin just need yhenused ka puhtaks.
Lugupidamisega
Risto
Risto
-
Siim105
- Huviline
- Auto: Vw JettaTX Mk1, Golf LD Mk1
- Tänatud: 1 kord
Väike näpukas.audivana kirjutas:Mina oma 40kw ilma selle käsigaasita/tooreta kūlmaga
just käima ei saanud.
välja mis kasu see toob
Tooreta läheb minu 1.6 ilusti käima aga puterdama jääb. Peale tõmmates hakkab ühtlaselt tööle.
Seda käsitoorest vb on keegi varem näppinud ja paigast ajanud. Kusagil ajusopis meeles, lugesin foorumist, et käsitoores ei toiminud, vajas väikest reguleerimist.
Lowly Gentleman
vool tuleb kyynaldeni. olen kaq otse voolu kyynaldele andnud . sama jama.
kui pihusti torud ära võtta korra siis pääseb ilusti toore hoovale ligi ja 5min. sain trossi kylge.
kuid kuidas seda toore hooba reguleerida? too on kuidagi nii et tuleb peaaegu ylesse välja tyhjalt ja siis käib siukene nõks nagu keeraks midagi. ja alla tagasi peab lykkama millegagi.
ja muidugi eelsyyte tuli põleb ka mingi 20 -30 sek. kas se on norm aeg?
kui pihusti torud ära võtta korra siis pääseb ilusti toore hoovale ligi ja 5min. sain trossi kylge.
kuid kuidas seda toore hooba reguleerida? too on kuidagi nii et tuleb peaaegu ylesse välja tyhjalt ja siis käib siukene nõks nagu keeraks midagi. ja alla tagasi peab lykkama millegagi.
ja muidugi eelsyyte tuli põleb ka mingi 20 -30 sek. kas se on norm aeg?
Viimati muutis jaakson0, 26 Nov 2013, 17:20, muudetud 1 kord kokku.