Tere,
See on mu esimene VW ja pole enne selle margiga kogemust olnud, kas 2008a. isendil on võimalik ESP täielikult maha võtta? Vajutades nuppu hakkab ta mul armatuuril vilkuma ja ei lase talverõõme täiel rinnal nautida. Kas on mingi salanipp või kahjuks (võibolla ka õnneks) ei saagi neid abisüsteeme täielikult maha võtta?
Tänud
Passat CC ESP deaktiveerimine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Passat CC ESP deaktiveerimine?
Kui auto seisab ja vajutad nuppu ning hoiad seda all natuke. Mis tulemus - vilgub või jääb põlema?
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012
- S4BiT
- Huviline
- Auto: Seat Leon ST Cupra 300 4drive DSG
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Nii palju kui ma juba tean nendest ja proovinud olen, siis täiesti maha ei saa. Kuni jalga gaasil hoiad on rohkem maas, kui aga jala tõstad läheb peale tagasi. Samas ma ütleks, et mingil määral saab ikkagi fannida küll. Ma muidugi ei tea mis veoskeemist jutt ja kas neil toimib see erinevalt, kuigi kahtlen.
"The VR6 was an orchestra of well-tuned cylindrical delights."
Saab maha täielikult kuni teatud kiiruseni. Muul juhul toide maha (kaitse välja).
51905398 - diagnostikaseadmed ja töövahendid- VAS/VAG, AUTEL, AUTOCOM, LAUNCH jne- viewtopic.php?f=159&t=77012