Olen lugenud palju materjali aga kõik räägivad sama asja. Tagurpidi käik sisse teeb piiksu ja siis on pidev piiks ca. 5 sekundit ja kõik. Räägidakse, et andur läbi ja arvutiga saad teada milline läbi, osta uus ja vaheta ära. Mul on probleem selline, et tagurpidi käigu sisse paned siis ei tee piiksu ega midagi, täiesti vait. Lükkasin siis kaabli sappa ja ütleb, et veakoode ei ole. Millise kaitsme all see peaks üldse olema? Eeldan, et tagurdustuledega sama kaitsme all? tagurdustuled töötavad, järelikult ei peitu viga selles ma arvan. Teine mure on pagasniku valgustusega. Auto on universaal kerega ja luugil on elektriline lüliti. Vaatasin ja uurisin seda mikrolülitit, mina ei saanud aru mis moodi üldse see peaks aktiveeruma? mingine hoovastik peaks nagu lülitile peale suruma kui lukk lahti tuleb? Kui võtmega lahti teha siis vist liigub midagi sinna lülitile peale aga võti ei keera lukku. Vajutasin sõrmega lülitit ja mitte mõhkugi. Lülitisse tuleb 3 juhet peale ja kui lüliti lahti ühendad siis ei toimi el. avamine.
Samas testeriga mõõtsin siis lüliti nagu toimetas , samas näitas, et laseb voolu läbi konstantselt. Ehk kui ma nüüd lähen ja ostan uue mikrolüliti peaks asi ok olema?
Parkimisanduri kala passat b5.5
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Re: Parkimisanduri kala passat b5.5
Väike tähelepanek tänasest sõidust. Auto on päevläbi maja ees seisnud, panen süüte sisse ja häguselt hakkab põlema ka udutulede indikaator. Mootori tööle panemine ei kustuta ka seda hägust tuld ära. Pika peale nagu kustub ära ja kui pidurit vajutada siis jälle kergelt hakkab hõõguma, sama asi kui tagurpidi käiku sisse panna. Läheb põlema ja vabakäik/pidur maha siis kustub ära.