Tere,
Pöördun teie poole probleemiga, et äkki keegi oskab nõu anda. Nimelt viskas mu passat märke mootoririke. Hoolduses öeldi, et trosseri klapp vajab vahetust. Pole jõudnud seda viga ära likvideerida ja täna viskas hoopis märke heitgaaside tõrge. Kas see on kuidagi seotud trosseri klapiga või on uus viga ?
Terv Roland Visnapuu
Vw passat 3c 2.0 tdi 2005 trosseri klapp
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
GTI
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 95 korda
- Tänatud: 190 korda
Re: Vw passat 3c 2.0 tdi 2005 trosseri klapp
Mis asi on trosseri klapp? Pane parem veakoodid kirja mis leiti.
Viimati muutis GTI, 27 Mär 2015, 21:04, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: .
Põhjus: .
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
Roltsss
- Huviline
- Telefon: 56497533
- Auto: VW Passat 3c
http://en.wikipedia.org/wiki/Throttle" onclick="window.open(this.href);return false;
- aus
- Huviline
- Telefon: 5238749
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 36 korda
- Kontakt:
Drosselklapp ehk segusiiber ehk mõne jaoks ka seguklapp. Heitgaaside viga tuleb, kuna klapp on sul tõenäoliselt max avatud asendis. Ehk siis seotud. 
Sõita võid, aga mitte lõputult, vaheta ikka klapp ära, kui võimalik. Hind ca 150 eur ja vahetus 30-60 min.
Sõita võid, aga mitte lõputult, vaheta ikka klapp ära, kui võimalik. Hind ca 150 eur ja vahetus 30-60 min.
Le VW Freaks - diagnostika, projektid: koduleht | Facebook | Originaal VCDS (HEX-V2) võimalus Tartus, Viljandis ja linnade lähiümbruses.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.
My motion is 4motion. | Aeg-ajalt tundub mulle, et kilovattide arv on pöördvõrdelises seoses mõistusega.