Küsimus ccm kohta

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
nismo
Huviline
Küsimus ccm kohta

Lugemata postitus Postitas nismo »

Tere,oman 2000a passatit millele paigaldasin b5,5 kellad,suure kompuga, sellega seoses kuidas saada tööle püsikiiruse hoidja tuli,välitembi näidik ja näitama kui uks lahti?kas piisab ainult ccm vahetusest uuema vastu? Samas kas keegi lõuna-eestis oskab panna aknad kinni-lahti käima puldist?(tehase signa on peal).vabandust lolli küsimuse eest :D
Viimati muutis nismo, 03 Juun 2015, 14:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Re: Küsimus ccm kohta

Lugemata postitus Postitas R36 »

Mismoodi toimima. Üldse ei toimi cruise tuli? Ma olen neid b5-5.5 kellasid vahetanud küll kuid hetkel ei meenu, mis cruise tuli tegi. Ma miskipärast arvan hetkel, et kui ei toimi siis ECU lihtsalt ei edastada seda infot üle CAN liini ja kange tahtmise korral vaja uut ECU-t. Välistembi jaoks on vaja uut kliimat ja can juhtmestiku kellade ja kliima vahel+ juhtmed ringi teha. Uue kliimaga ka uus temp andur. Uste jaoks uus CCM ja uued aknamootorid.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
nismo
Huviline

Tuli ei toimi algusest peale jah(see auto on ka sinul käima pandud uute kelladega :D )
ardiilves
Huviline
Telefon: 5248471
Auto: Passat B5 2.7 bi-turbo 4motion
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ardiilves »

Püsikas ise töötab?
Uste jaoks on vaja jah uus ccm koos pistikutega panna (pistikud erinevad) ja aknamootorid ära vahetada + ccm-ist vedada CAN-i juhtmed kellaplokki. Korralik ettevõtmine. Minu autoteemast võid sirvida.
Klaasipuru-, klaaskuul-, soodaprits. Kirjuta info@pritsikeskus.com ning teeme detailid puhtaks.
nismo
Huviline

Püsikas töötab ilusti,huvitav on, et kompu peal näitab kui kapot avatud aga uksi mitte.
Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: SKODA KODIAQ 2022 2.0TDI 147kw 4x4
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Kapott käib läbi eraldi analoogsignaali mitte üle cani.
stefeli.ee - Hobiprojekt - VW/AUDI/SKODA/SEAT CarPlay/ODIS/Immobilisaatorid/Komponendikaitse/SVM jne...... Magnus
Vasta

Mine “Elektroonika”