Passat Variant B4 1995 1.8 Spidomeeter ei tööta.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ruudyluup
Huviline
Telefon: 56898693
Auto: Volkswagen Sharan CL 1996 2.0 85kW Bensiin, Manuaal

Passat Variant B4 1995 1.8 Spidomeeter ei tööta.

Lugemata postitus Postitas ruudyluup »

Tere,

Kuna ma ei leindnud sobivat juba alustatut teemat siis alustasin uuega. Olen ise suhteliselt võhik spetsiifilistes asjades mootoriruumis. Nimelt lakkas mu passatil töötamast spidomeeter. Naljakal kombel peale rooliotsade ja hallanduri vahetust. Ise ei vahetanud, lasin vahetada. Tahokas küll töötab aga spido mitte. Tegemist on siis elektroonilise spidoga. Eeldan seda sellest kuna odomeeter on elektrooniline ja kütusekulu arvesti jne täiesti olemas. Hetkel aga ei arvesta keskmist kütusekulu, läbitud kilomeetreid jne. Hetkel näitab ainult kella, mootori töötemp. ja välis temp. Kas asi võib olla kiiruseanduris? Kus see üldse asuda võiks? Natukene googeldades ei leidnud sellise masina kohta väga midagi. Uuemate kohta küll aga sedamitte ja uut andurit otsides sain ainult rattapöörlemis andurid vastuseks, ehk siis ABS nagu ma aru saan?
Siin siis ka masin millest jutt.
Pilt
Ette tänades!
Viimati muutis ruudyluup, 30 Jaan 2016, 14:42, muudetud 1 kord kokku.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Re: Passat Variant B4 1995 1.8 Spidomeeter ei tööta.

Lugemata postitus Postitas GTI »

Vaata kapoti alla käigukasti diffri piirkonnas peaks olema 3-klemmiga andur, vaata kas pistik ikka kinni.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
ruudyluup
Huviline
Telefon: 56898693
Auto: Volkswagen Sharan CL 1996 2.0 85kW Bensiin, Manuaal

Lugemata postitus Postitas ruudyluup »

Leidsin ülesse. Pistik on klambritega ilusti kinni. Seda unustasin mainida, et vahepeal korraks hakkas ta mul ka tööle. 90km-se tunnikiirusega oli mõneks ajaks kõik korras. Linnas 50-ga sõites vänderdas seier nagu vanal vene kastikal. Peale seda ei näita enam elumärke.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 190 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tõenäoliselt kiirusanduri viga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Vasta

Mine “Elektroonika”