Tere!
Tegu küll octaviaga tegelikult, aga siiski(octavia 1u2, 2008a, aga kõik golf 4 põja peal). Nimelt tehasest suht plank pill, samas tagaluuk on juba elektrilise lülitiga, aga puldi peal nuppu pole. Kas on võimalik kuidagi niiviisi, et ostan selle hiina tooriku(võtme?) Või saab nagu bmw'del rommula võtme kuidagi ära kodeerida?(passat b5.5 vms)
See pildil ju küll 2008a pole minuarust, aga see selleks.
Pulti peaks ikka õpetada saama jah. aga mida täpselt tulemiks loodad? Ma pakun, et seal on mingi CCM erinevus. Ma olen neid Passateid erinevalt toimimas näinud. Osadel viskab nupule vajutus niiöelda luugi lahti, teistel võtab lukustades ustega lihtsalt luugil lukustuse maha, ehk saad korra lingist lahti teha. Kui kinni lööd ei reageeri jälle. Seda et puldist niiöelda avatuks viskas olen ainult ühel näinud ja sellel oli luugilüliti ise vigane, seega ainus viis üldse lahti saada. Ei välista, et see oli niiöelda avariireziim .
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335