Mure selline et golf 2 salongi ventilaator vilistab ja esimene aste ka ei t??ta, et kuidas sellele ventikale ligi p??seks. Ise v?tsin ?ra selle sahtli sealt kindalaeka alt mingit moodi p??seb ligi, kui koputad ventika pihta siis mingiks ajaks j??b vait ja siis hakkab j?lle pihta .
Juba oled pool t??d ?ra teinud Sealt peaks hakkama paistma see ventilaatori korpus, kuid enne oli vist mingi pehme kate veel ees. Selle eest saad, siis kindlasti n?ed ja ventilaator ise tuleb k?ljest kui seda keerad ?he v?i teisele poole.
Sain k?tte l?puks, aga parandada pold seal midagi, viga oli hoopis selles et niiskus tuli otse vendile peale, sest autol puudub see kate mis seal esi klaasi all "sahtli" peal peaks k?ima sinn pandud tavaline kile, siit k?simus palju see originaal kate maksta v?iks.
Mul ka kigiseb,k?ib vastu niimoodi. Suhteliselt k?va h??lt teeb ja kui kolmandasse astmesse panna,hakkab nagu k?rsakat tulema. A siit sain v?hemalt aimu,kus asi asub ja kuidas k?tte saab..
"I think the digifiz is the gadget of gadgets for the mk2." VwVortex.com
Mul on ka vendikaga mure, nimelt 1.astme peal ta nagu m?riseks v?i undaks(madal h??l) 2. ja 3. astmel see kaob. Kas on v?imalik, et vendika laagrid on kuival/l?bi vms?
Sööda hunti kuidas tahad, karu oma on ikka suurem!
Sellest j?reldub,et kui ventikas ei liigu h?sti,seda parandada ei saa? Tuleb ikka teine osta? Mul ei vea enam ?ldse ringi seda. Sain peaaegu selle k?tte. Aga see on mingite n?medate ?hendustega kinni,taha ei p??se ligi.
Tundub,et see ventikas tuleb eraldi sellest tuuletunnelist lahti,aga t?pselt aru ka ei saa..
"I think the digifiz is the gadget of gadgets for the mk2." VwVortex.com