Seisutule pirni vahetamine

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
EliteSoldier
Huviline
Auto: Volkswagen Golf III 1,6 55kW 1993, Golf 6 90kW TSI 2012

Seisutule pirni vahetamine

Lugemata postitus Postitas EliteSoldier »

Mul siis vasakpoolne seisutule pirn l?bi... mida on vaja lahti lammutada, et pirni k?tte saada, j?reldan et tule klaas tuleb eest ?ra v?tta, kuid see on klambritega kinni nii ?levalt kui alt...?lemised saab ?ra aga alumised on tolle plekist liistu taga. kas selleks tuleb siis see liist eemaldada, v?i on keegi mingi kavalama triki v?lja nuputanud?
EliteSoldier
Huviline

Auto on mul nime all kirjas Golf 3 1.6 ja no igatahes ma ei tea mismoodi keegi seda tuld nimetab aga sellel on pisikene pirn tule seesk?ljel jatagantpoolt l?henedes on seal ainult klemm kontaktiga...ma muidugi igaks juhuks ei hakanud j?udu rakendama sellele, muidu oleks ?kki ?ra l?hkunud... igatahes tuled ise on sellised et kui l?litist ?ks aste kerata siis l?hevad ees need v?ikesed pirnid p?lema ning siis ka kui ntx autoga j??d tee ??rde seisma, suretad mootori v?lja ja s??te ka v?lja ning kui suunatule l?litit mingisse asendisse panna sii samuti l?heb vastav pool sama pirniga p?lema nii eest kui tagant...ingel [VW Bot: "Keel korda!"] segane jutt sai...aga, ikkagi, mis moodi k?tte saada, sest taga on klambriga kinni ainult keskmine l?hi ja kaugtulede pirnipesa aga too v?ike on eraldiseisev, millele sealt tgant ma k?ll esialgu l?henemisv?imalust ei n?inud
janar103
Huviline
Lugemata postitus Postitas janar103 »

Auto on mul nime all kirjas Golf 3 1.6 ja no igatahes ma ei tea mismoodi keegi seda tuld nimetab aga sellel on pisikene pirn tule seesk?ljel jatagantpoolt l?henedes on seal ainult klemm kontaktiga...ma muidugi igaks juhuks ei hakanud j?udu rakendama sellele, muidu oleks ?kki ?ra l?hkunud...

See tuleb t?mmates koos pesaga v?lja. Meeletut j?udu ?ra rakenda, l?hud ?ra. Ilmselt on kinni j??nud, niiet pead "meelitama".

[Muudetud: 17-10-2007 janar103]
EliteSoldier
Huviline

Suured t?nud...ma ?htupoole vaatan, kui vaiksemaks j??nud siis p??an nokitseda ja annan teada kuidas kulges.
EliteSoldier
Huviline

rakendasin seekord natuke "meelitamist" ja tuligi pirn v?lja, tagantpoolt ja oli l?bip?lenud....igatahes t?nan veelkord abi eest k?iki
Alpro-le eraldi kiitus abi eest!
janar103
Huviline
Lugemata postitus Postitas janar103 »

Novot! Mis ma ?tlesin! Tihtipeale ongi viga selles, et ollakse k?rsitud ja ei viitsita/taheta "meelitada" ja l?hutakse lijtne asi ?ra, mida p?rast kallis ja t?likas parandada.

Tore, et aidata saime. Edu edaspidiseks! :)
Rahapesukaru
Klubiline
Auto: G1 Cabrio - Passat B7 -G5 GTI
Tänanud: 90 korda
Tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas Rahapesukaru »

Algselt postitas: EliteSoldier
rakendasin seekord natuke "meelitamist" ja tuligi pirn v?lja, tagantpoolt ja oli l?bip?lenud....igatahes t?nan veelkord abi eest k?iki
Alpro-le eraldi kiitus abi eest!
soovitus vaheta ka teine pirn ?ra seas varsti p?leb ka see tavaliselt l?bi ja tavaliselt j??b ?ks pirn heledam ning teine pirn tumedam
kui tõesti ON vaja minuga rääkida ja TÕESTI tahaks miskit tarka öelda siis tel: 56639927
EliteSoldier
Huviline

kusjuures ma kaalusin seda ja ingel [VW Bot: "Keel korda!"] tahtsin kaks pirni osta aga lolakas k?sisin ?hte j akui koju j?udsin siis tuli meelde, aga muidu on tuled ?he heledusega, pimedas vaatasin j?rgi igaks juhuks sest m?tlesin ise ka selle peale...tundub et teine veel kestab, aga t?nan soovituse eest!
overture
Huviline
Auto: Volkswagen Passat, 1,8T 110kw, 2001
Re: Seisutule pirni vahetamine

Lugemata postitus Postitas overture »

Mõtlesin, et kirjutan siia omast kogemusest. Tekkis samuti vajadus vasak seisutule pirn ära vahetada kuna ees oli ülevaatus, üritasin pirni käega ikka päris kaua välja saada (võibolla isegi ajaliselt paar tundi erinevate päevade peale kokku) kuni lõpuks leidsin mingi nõukogudeaegsed vanad tangid, mis olid piisavalt lühikesed, et sinna sisse mahtuda (pintsetid jäävad siiski liiga nõrgaks). Tangidega tuli pirn praktiliselt kohe välja, pidi ainult väikese peegliga ennem vaatama, kas ja mida välja tõmbad.

Vahepeal oli küll tunne, et peabki esiotsa lahti lammutama, no ei liikunud pirn üldse, tee mis tahad :)
Vasta

Mine “Elektroonika”