Tourani k?rukonksu paigaldus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

ka uued SEAT`id vajavad seda jubinat aga tean ?hte SEAT LEON `07 millel on pandud lihtsalt nagu vanadel autodel konksu juhtmed lihtsalt tule taha juhtmete k?lge ja k?ik

see auto aasta vana ja ei ole juhtunud veel midagi ja tulede vigu kah ajusse sisse ei l??
(NB!! tean, et see inimene kasutab palju k?ru)
mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

kui ma ei eksi, siis sellel peaks olema CANiga juhitavad tuled, sellep?rast see plokk seal ongi. p?hm?st k?rukonksu pistikust selle plokini tulevad k?ik juhtmed, aga edasi plokist l?heb a la 2..3 juhet, ehk toide ja can. samuti kui parkimisabi autol, siis on pistikus l?liti, mis l?litab abi v?lja kui k?ru pistik ?hendatud.
kui tuledest otse v?tta, v?ib tekkida jah probleem, et auto ?tleb, et miskid tuled ei p?le, v?tab vea sisse

[Muudetud: 24-1-2009 mclx]
Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 58 korda
Tänatud: 599 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Keegi v?iks ju proovida ilma plokita ?hendada. Olen ka n?inud Tourani, millel vanakooli ?hendus konksule tehtud.
Pigem arvan, et see plokk on rohkem kontoll organiks seal vahel, et kui haagisel m?ni tuli ei peaks t??tama, siis annab veateate.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
Vasta

Mine “Elektroonika”