K: Temperatuur lollitab Ventol...

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Raido
Huviline
Telefon: 53657732
Auto: Multivan T5, Octavia VRS
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 2 korda

K: Temperatuur lollitab Ventol...

Lugemata postitus Postitas Raido »

Tere!

Vb oskab keegi tark ?elda v?i aimab milles on viga.. Kui auto on seisnud natuke aega ja ma ta k?ima panen siis k?heb ilusti soojaks, salongis ka m?nus soe, kuid kui olen tunnike s?itnud hakkab totaalselt k?lma puhuma. Keeran k?ik nupud nulli hoian umbes 5 min ja keeran taas k?ik p?hja tuleb j?lle natuke soojemat. Termostaadis vast ei tohiks viga olla ( too Peaks olema korras ) ja ka dosooli on piisavalt. Autoks siis Vento 2.0 85kw
Suured t?nud aitajatele...
Proovisin kasutada ka otsingut, kuid p?ris sarnast teemat ei leidnu, kas siis polegi v?i olen mina loll, 2 varjanti! :)
romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Ehk on salongi radikas umbes, et kui koguaeg puhub, siis ei j?ua sooja vett peale v?tta, a ajapikku koguneb...?
Raido
Huviline
Telefon: 53657732
Auto: Multivan T5, Octavia VRS
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Raido »

Algselt postitas: romeoD
Ehk on salongi radikas umbes, et kui koguaeg puhub, siis ei j?ua sooja vett peale v?tta, a ajapikku koguneb...?

vb t?esti, seda polegi veel vaadanud.. kaen kindlasti j?rgi, aa ja tasub vist m?rkida ka et tegu siis Climatronic varjandiga, kui see ?ldse omab t?htsust :P
T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Climatroonikul on salongi ?hu temp. hoidmiseks (ise muidugi valid paneelist sobiva temp.) andur koos mikromootori ja propelleriga. Vaata et tiivik ikka korralikult k?iks.Et andur saaks ikka seda temp. mis on salongis. Kui tuult ei tule andurisse ja andur kuumeneb annabki edasi k?sklust et liiga palav ja sulgeme kuuma juurdep??su salongi. Tegelikult ju sooja pole salongis vaid on ainult anduri ?mber. See ei ole absoluutne t?de,?ks varjantidest vaid.Andur asub raadio ja spido ploki vahepeal.Muidugi seespool.
Vasta

Mine “Elektroonika”