Kuidas panna salongiventilaator tööle?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kuidas panna salongiventilaator tööle?
Passat, 92
Ehk keegi teab kuidas saab salongiventilaatori tööle otse pistikust? Mul neid nuppe hetkel pole, aga tahaks juba vaikselt veereda. Jõle jama sõita kui klaasid udused ja välja ei näe, kedagi alla ka ei taha ajada.
Proovisin juhtmejupiga kõik klemmid omavahel läbi, ei midagi. Isegi sädemeid ei löönud. Kaitse on terve.
[Muudetud: 1-11-2009 riaak]
Ehk keegi teab kuidas saab salongiventilaatori tööle otse pistikust? Mul neid nuppe hetkel pole, aga tahaks juba vaikselt veereda. Jõle jama sõita kui klaasid udused ja välja ei näe, kedagi alla ka ei taha ajada.
Proovisin juhtmejupiga kõik klemmid omavahel läbi, ei midagi. Isegi sädemeid ei löönud. Kaitse on terve.
-
onusnooker
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
Kirjutasin ju esimeses postis, et mul neid nuppe ei ole kust ventilaatori kiirust ja õhu temperatuuri muuta. Pätipoisid tegid puhta töö.
Peaks nädala lõpus need nupud ja asjad saama, aga tahaks vahepeal juba autoga ringi liikuda. Aknad liiga udused, et ohutult sõita. Täna tegin prooviringi ja vastu päikest oli nähtavus täitsa null.
Päris filmi Tulnukas stiilis ei tahaks ka ringi vurada.
Ega see oligi mõeldud ainult paariks päevaks kuniks õige lüliti saan.
Peaks nädala lõpus need nupud ja asjad saama, aga tahaks vahepeal juba autoga ringi liikuda. Aknad liiga udused, et ohutult sõita. Täna tegin prooviringi ja vastu päikest oli nähtavus täitsa null.
Päris filmi Tulnukas stiilis ei tahaks ka ringi vurada.
Ega see oligi mõeldud ainult paariks päevaks kuniks õige lüliti saan.
Ega kui keegi mu õigele küsimusele vastust ei tea, siis pole kah hullu. Jätan autoga ebavajalikud sõidud tegemata ja kasutan alternatiive.
Mis nuppudesse puutub, siis võin ju homme mõnest lammutusest läbi vurada. Arvasin, et sul olemas ja ei hakanud enam otsima.
E: Sain muidu ventilaatori nüüd tööle. Leidsin õige pistiku üles.
[Muudetud: 2-11-2009 riaak]
Mis nuppudesse puutub, siis võin ju homme mõnest lammutusest läbi vurada. Arvasin, et sul olemas ja ei hakanud enam otsima.
E: Sain muidu ventilaatori nüüd tööle. Leidsin õige pistiku üles.
[Muudetud: 2-11-2009 riaak]