suunatulede liiga kiire vilkumine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
suunatulede liiga kiire vilkumine
Tere
Nii suunatuled kui ohutuled on hakanud liiga kiiresti vilkuma. Ükski pirn läbi ei ole, kas viga relees? Milline relee on suunatule oma, kas ohukatel on tõesti sama?
Auto profiilis.
Tänud asjalike vastuste eest juba ette.
Nii suunatuled kui ohutuled on hakanud liiga kiiresti vilkuma. Ükski pirn läbi ei ole, kas viga relees? Milline relee on suunatule oma, kas ohukatel on tõesti sama?
Auto profiilis.
Tänud asjalike vastuste eest juba ette.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 58 korda
- Tänatud: 599 korda
ei ole pirne vahetanud ega midagi näppinud.samzik kirjutas:Minuteada on neil tõesti üks relee. Ega sa pirne vahetanud ei ole? Sest nede puhul mängib rolli intervallile takistus.
aga oskate ütelda kus see relee on (kas kaitsmete juures või hoopiski ohutulede lüliti juures või kusagil mujal).
edit - kirjavead
[Muudetud: 12-1-2010 ounou]
Mul viskab kahh aegajalt segast, vilgub liiga kiiresti ja kui pidureid vajutada siis ei vilgu üldse..
arvatavasti on kusagil mingi lühis,
pakun ise, et mul kusagil tagaluugisees.., niiskus või midagi..
sest üks sõber ütles, kui taga sõitis mul, et pidurituled vilguvad koos suunatuledega kaasa.
Mõnikord aga paraneb ise ära ja nii suunad kui pidurituled töötavad õieti. ja vahet pole kas on -25 või -10 kraadi
Ootan kuni ilmad soojemad on ja kakun tagatuled kõik lahti..
seniks las olla..
äkki paraneb ise PÄRIS ära
sest üks sõber ütles, kui taga sõitis mul, et pidurituled vilguvad koos suunatuledega kaasa.
Mõnikord aga paraneb ise ära ja nii suunad kui pidurituled töötavad õieti. ja vahet pole kas on -25 või -10 kraadi
seniks las olla..
ei saa korralikult massi. oli endal sama asispirt kirjutas:Mul viskab kahh aegajalt segast, vilgub liiga kiiresti ja kui pidureid vajutada siis ei vilgu üldse..
seniks las olla..
-
bradley0073
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
Re: suunatulede liiga kiire vilkumine
Mass vaata üle jah juhipoolt tagumise tule juurest, mul omal oli ka selline jama. Nüüd plingivad enam-vähem korralikult, kuigi vasaku poole oma plingib kuidagi liiga kiiresti, õhtul parklast välja sõites hakkas, ehk ka mõni pirn läbi 
viimase postituse kuupäeva ka silmasidbradley0073 kirjutas:Mass vaata üle jah juhipoolt tagumise tule juurest, mul omal oli ka selline jama. Nüüd plingivad enam-vähem korralikult, kuigi vasaku poole oma plingib kuidagi liiga kiiresti, õhtul parklast välja sõites hakkas, ehk ka mõni pirn läbi
-
bradley0073
- Huviline
- Auto: VW golf 3 2.0 85 kw
Sorry, otsisin oma murele lahendust ning omas mullis, ei pannud tähelegi