golf III tuled ei põle

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ltrubetsky2
Huviline
Telefon: 58504464
Auto: volkswagen
golf III tuled ei põle

Lugemata postitus Postitas ltrubetsky2 »

tere,juhtus siis selline lugu et tuled lakkasid töötamast,juhtus see nii et kui ristmikul olin vaatasin korraks tulede lülitit ja nägin et roheline tuleke põleb mis tähendab et põlevad ainult parktuled,kontrollisin pärast lambid üle kõik korras,kaitsmed korras no muud ei oska vaadata,et siis selline mure kes oskab palun aidake.aaa selline asi ka et kaugtuli läeb sisse aint korrkas ehk siis nagu vilgutaks sellega kui t6mbad enda poole ja hoiad siis põlevad ja kui lased lahti siis kustuvad.
ettetänades German Lari
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Re: golf III tuled ei põle

Lugemata postitus Postitas GTI »

vaata kas sal. ventilaator ka ei tööta, üldiselt kipub olema süüteluku põhja probleem, endalgi oli sarnane viga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
ltrubetsky2
Huviline

selles suhtes et ventikas lakkas mul töötamast suht ammu juba vahetasin anduri ära jne aga ei m6junud ja lõpuks oli kopp ees k6igest ma yhendasin ta otse akuga ja lüliti t6in autosse sisse,et kas t6esti on v6imalik et syyteluku pärast ei tööta tuled.
raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

süüteluku põhi on igavene naljakas asi ja tõepoolest on võimalik et sellepärast ei tööta. sebi kuskilt korraks põhi võta oma põhjalt juhe tagant ja proovi siis. ära kohe rooli lammutama kaku teooriat saab katsetada vaid 2e kruvi eemaldamisega.
viljandis ma teaks kus katsetamiseks põhja saaks
viljandi mölamies
ltrubetsky2
Huviline

selline lugu et mul oli vaja kiiremas korras need tuled korda teha ja kuna ma olen suht koolipoiss sellel alal ei osanud ma kuskilt alustada kui lylitist,tegime siis vennaga lüliti lahti kuna seal palju juppe esmalt jätsime meelde kus mis asub jne et pärast ikka ilusti kokku saada,kui lyliti lahti tegime tekkis meil sellest kaks osa lylitiu nupud jne ja korpus vaatasime et plaadiga on k6ik korras kuid siis vend pani tähele et plaadil oli must täpp nagu põlend koht,nägime et lyliti käib oma korda 2ks tykiks tegime lahti ja nägimegi et 1 osa on täiega ära suland ja kontaktid mis olid nagu vedruga kinni olid lahti yhendatud,puhastasime selle osa ära mustusest panime kontaktid kuidagi moodi kinni et oleks enam vähem,panime k6ik ilusti kokku ja näe imet tuled põlevad,kuid minu kahjuks keerasin ma kinni etr uuesti proovida ja siis juba ei läinud põlema,aga noh tegin siis juba k6ik ilusti lahti panin super liimiga kinni kontaktid ja tuled põlevad :D aga noh selge see et palga päeval pean uue lüliti kuskilt muretsema.selline lugu
Vasta

Mine “Elektroonika”