Lugesin siin palju teemasid golf 2 kohta, et väga paljudel ei puhu sooja õhku sisse. No mul ei puhu abosluutselt midagi. kui auto mootor käib ja ventika sisse lülitan ei tule kuskilt august õhku aga mootori hääl muutub nagu vaevalisemaks vms. Oskab keegi kuskilt poolt aidata`, ehk on asi relees või mõni kaitse läbi? Ma ise väga teadja vend ei ole ja esimene auto ka et oleks tänulik
Puhur teeb tempu.
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Puhur teeb tempu.
Tervitus, esimene postitus siis.
Lugesin siin palju teemasid golf 2 kohta, et väga paljudel ei puhu sooja õhku sisse. No mul ei puhu abosluutselt midagi. kui auto mootor käib ja ventika sisse lülitan ei tule kuskilt august õhku aga mootori hääl muutub nagu vaevalisemaks vms. Oskab keegi kuskilt poolt aidata`, ehk on asi relees või mõni kaitse läbi? Ma ise väga teadja vend ei ole ja esimene auto ka et oleks tänulik
abi eest. Masin ise on 88a mk2 1.6
-
KaimzGTD
- Huviline
- Telefon: 56795932
- Auto: Golf 3 GTD
tundub nagu oleks mootor kinni voi läbi.nicz kirjutas:Tervitus, esimene postitus siis.
Lugesin siin palju teemasid golf 2 kohta, et väga paljudel ei puhu sooja õhku sisse. No mul ei puhu abosluutselt midagi. kui auto mootor käib ja ventika sisse lülitan ei tule kuskilt august õhku aga mootori hääl muutub nagu vaevalisemaks vms. Oskab keegi kuskilt poolt aidata`, ehk on asi relees või mõni kaitse läbi? Ma ise väga teadja vend ei ole ja esimene auto ka et oleks tänulikabi eest. Masin ise on 88a mk2 1.6