Signa jäi peale

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
MPiir
Uustulnuk
Telefon: 56313544
Auto: VW passat 94
Signa jäi peale

Lugemata postitus Postitas MPiir »

Tervist.

Mure selline, et signa jäi peale, ja nüüd tee mis tahad maha ei saa, pult ka ei tööta ja kisub ise kõrvalistuja akent alla.
Äkki mängib see mingit rolli et keegi tark on ühendanud ukse ohutuledega, ühesõnaga kui uksed lahti teed, hakkavad ohutuled tööle.
Äkki keegi teab mis viga või oskab midagi soovitada?

Autoks on Passat 94 2.0 85kw
Viimati muutis MPiir, 30 Dets 2010, 18:25, muudetud 1 kord kokku.
dellu
Moderaator
Telefon: 5515335
Auto: Corradod (G60, TDI), Golf 4 CNG, Bora 1.8T, Passat B7 CNG, Audi A3 8P facelift TDI, Skoda Octavia CNG 2020
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 61 korda

Re: Signa jäi peale

Lugemata postitus Postitas dellu »

Miks sa arvad et keegi uksed ohutuledega ühendanud on?
Osadel signadel on selline funktsioon, et kui uksed lahti siis ohukad vilguvad. Seda küll enamasti (kui mitte alati) siis kui auto käib (Süüde sees). Minu müüdavatel näiteks saab valida kas hoiatab 3x või ei tee midagi. Kui puldil patareid ok ja uuesti sidumisest ka abi pole siis on targem vast välja vahetada. Kas mõlema puldiga sama jama ja mõlemad enne töötasid? Kui nii, siis pakuks et plokk omadega õhtal. Vähetõenäoline on, et mõlemal puldil korraga ühendus niiöelda ununeb.
Mis firma tootega muidu tegu, surnud Defasid näiteks olen ma hulgim näinud. Päris mitu on minu juurde nii sõitnud et autol tuled vilguvad, pasunast saadi juba enne jagu. Läks kohe teine signa peale ja sellega mure murtud.
Soodsad puksiiriveod üle Eesti või miks mitte ka Euroopa.
VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) ja Opeli diagnostika, immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335
MPiir
Uustulnuk
Telefon: 56313544
Auto: VW passat 94
Re: Signa jäi peale

Lugemata postitus Postitas MPiir »

ma ei tea mis firma on täpsemalt. ja teist pulti ka pole ja patakad ok, eks arvatavasti ongi signaplokk õhtal
Vasta

Mine “Elektroonika”