temperatuuri ei näita armatuuris

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
wapsik
Huviline

temperatuuri ei näita armatuuris

Lugemata postitus Postitas wapsik »

Tere!
Selline probleem siis et peale mootori remonti, mille käigus tõsteti mootor maha, ei näita enam armatuuris temperatuuri. Jutt siis G3 55kw GTD 1992 aastast. Nagu ma tean siis peaks olema tal 3 andurit mis seotud jahutus süsteemiga. 1 siis radikas, 2. paisu paagis ja 3-s siis seal plokkikaane külge kinnituva harupesa küljes kuhu ühendub nii õige mitu voolikut. Milline siis neist on seotud selle temp näidikuga või mida vaatama/uurima hakata. või on veel mingi andur kusagil?
raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Re: temperatuuri ei näita armatuuris

Lugemata postitus Postitas raiku »

näidikuga seotud see mis seal voolikute otsas on ehk siis lõdvikute flantsil
radika küljes andur paneb käima radiak vendika
paisupaagi küljes kontrollib jahutusvedeliku taset ja annab armatuuris tulega teada kui vedelikku vähe on
viljandi mölamies
wapsik
Huviline

aga kuidas seda kontrollida kas andur toimib või mitte.ja ehk on veel mõni koht kus võib viga olla
raiku
Huviline
Telefon: 5214714
Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)

Lugemata postitus Postitas raiku »

wapsik kirjutas:Tere!
mille käigus tõsteti mootor maha, ei näita enam armatuuris temperatuuri.?
probleem võib esineda ka selles et mootor võeti maha ja mõni juhtmeke jäi korralikult külge panemata.
viljandi mölamies
wapsik
Huviline

eile vaatasin juhtmed üle. võtsin pistikutest lahti ja panin tagasi kokku. tundus et kõik ok. seda suurt keeratavat juhtmete ühendus junni ei võtnud lahti. peab vist siis juhtmeid läbi " helistama" hakkama.
Kasutaja avatar
Zenki
Huviline
Auto: Roller
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Zenki »

Kui sul on näiteks kodus vedelemas mõni temp. lisa kell. Siis saad sellega kontrollida. Vead juhtmed akule ja kolmanda otsa paned vastu andurit. Peaks ilusti näitama. Vähemalt ise proovisin seda. Mul täpselt sama kamm. Vahetasin isegi anduri ära aga siis tuli välja, et millestki muus see nali. Vahepeal näitab, vähepealt mitte. Jälile pole siiani saanud..
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
MuruMuna
Huviline
Auto: VW Jetta VI 1.2 TSI 2011

Lugemata postitus Postitas MuruMuna »

reizor kirjutas:Kui sul on näiteks kodus vedelemas mõni temp. lisa kell. Siis saad sellega kontrollida. Vead juhtmed akule ja kolmanda otsa paned vastu andurit. Peaks ilusti näitama. Vähemalt ise proovisin seda. Mul täpselt sama kamm. Vahetasin isegi anduri ära aga siis tuli välja, et millestki muus see nali. Vahepeal näitab, vähepealt mitte. Jälile pole siiani saanud..
teemat jätkates, mul see kala, et kell ei näita midagi, kogu aeg nullis, aga sooviks ka seda korda saada, ega sul ei ole seda temperatuurinäidu kella müüa ja kuidas nende kellade sobivus üldse on? mul endal vento '93 a. 55kW 1.9TD, kas sellele lähevad golfi kellad ka peale?
Kasutaja avatar
Zenki
Huviline
Auto: Roller
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Zenki »

Müüa ei ole, aga võin korra laenuks anda, et saaksid kontrollida, kas asi anduris või mitte. Need sellised ümmargused aftermarket kellad. Sobivad igalepoole. Neile peab lihtsalt oma juhtmestiku vedama.
RSosad OÜ - autoremont, varuosad, peformance osad, coiloverid - küsi pakkumist.
GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 95 korda
Tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

MuruMuna kirjutas:
reizor kirjutas:Kui sul on näiteks kodus vedelemas mõni temp. lisa kell. Siis saad sellega kontrollida. Vead juhtmed akule ja kolmanda otsa paned vastu andurit. Peaks ilusti näitama. Vähemalt ise proovisin seda. Mul täpselt sama kamm. Vahetasin isegi anduri ära aga siis tuli välja, et millestki muus see nali. Vahepeal näitab, vähepealt mitte. Jälile pole siiani saanud..
teemat jätkates, mul see kala, et kell ei näita midagi, kogu aeg nullis, aga sooviks ka seda korda saada, ega sul ei ole seda temperatuurinäidu kella müüa ja kuidas nende kellade sobivus üldse on? mul endal vento '93 a. 55kW 1.9TD, kas sellele lähevad golfi kellad ka peale?
otsi üles kella juhtiva temp. anduri juhe ja pane see massi - kui näidik nüüd ellu ärkab ja põhja jookseb on temp. näidik korras, kui ei siis on vigane juhtmestik või näidik.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Vasta

Mine “Elektroonika”