passat 1.9td 1999

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
sonx
Uustulnuk
passat 1.9td 1999

Lugemata postitus Postitas sonx »

selline mure käidi autos sees lukud lõhutudu kuid käima ei saadud kuna immo segas ära nüüd oleks vaja endal autokäima saada olemas on võti millel immo sees aga süüteluku südmik väljas keerasta saab aga kuidas ma saaks autokäima et viia remonti elukoht natuke kauge et puksiir tellida .(läheb väga kalliks ) kuidas ma saaks nüüd autokäima natuke jama auto seisab majaees uksed lahti
J2germeister
Huviline
Telefon: 53067590
Auto: Vento TD

Re: passat 1.9td 1999

Lugemata postitus Postitas J2germeister »

kindel et TD? Muidu diislitel on käivitamiseks vaja magnetklapile voolu, antud korras alternatiiv otse akult, jämedama kaabliga annad korra eelsüüdet, keerad võtit ja sõida. nii tegin mina 92a Ventoga 1,9 TD. Välja suretamiseks vaja magnetklapilt vool ära võtta. Kuidas täpsemalt passul käib ei oska öelda, kuid põhimõte jääb samaks.
mclx
Huviline

Re: passat 1.9td 1999

Lugemata postitus Postitas mclx »

J2germeister kirjutas:kindel et TD? Muidu diislitel on käivitamiseks vaja magnetklapile voolu, antud korras alternatiiv otse akult, jämedama kaabliga annad korra eelsüüdet, keerad võtit ja sõida. nii tegin mina 92a Ventoga 1,9 TD. Välja suretamiseks vaja magnetklapilt vool ära võtta. Kuidas täpsemalt passul käib ei oska öelda, kuid põhimõte jääb samaks.
Vaata aastaarvu vahet, sellel on mootori juhtimine elektrooniline, ehk pumbale ei lähe isegi trossi. Vanal saab jah nii, et pumbale vool peale ja korras, sellel aga mitte.
Teemaalgatajale, et on võimalik. See rõngas, mis on süüteluku ümber on vaja saada võtme korbusega lähestikku. Kui keerata saad süüdet, siis jälgi et roolilukk peale ei läheks ja ongi korras.
Viimati muutis mclx, 24 Mär 2011, 22:03, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Mine “Elektroonika”